Pinto start screen Hatası Çözüldü
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Pinto start screen Hatası Çözüldü
Windows 7 32 Bit işletim sistemi kullanıyorum. Herhangi bir şeyde sağ tıkla yapınca Pinto start screen diye bir seçenek çıkıyor onu tıklayınca hiç bişi olmuyor hata veriyor. Çözümü nedir?

En son yesilaygunes tarafından 11 Eki 2015, 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- yesilaygunes
- Gigabyte2

Re: Pinto start screen Hatası
CCleanerile dediğiniz yerden önce pasif yaptım sonra sildim. sonra bilgisayarı yeniden başlattım. CCleaner da atık gözükmüyor. ama hala aynı yerinde duruy
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 19 kez
- İletişim:
Autoruns ile Explorer bölümünden silmeyi yada devre dışı bırakmayı deneyin.
çalıştır -> regedit -> ctrl+f -> "pintostartscreen" yaz ve arama tuşuna bas. çıkanları sil, exploreri veya bilgisayarı yeniden başlat.
- armorking
- Megabyte1

- yesilaygunes
- Gigabyte2

Autoruns programı işe yaramadı.Ond3rkor yazdı:Autoruns ile Explorer bölümünden silmeyi yada devre dışı bırakmayı deneyin.
Dediğiniz gibi Regeditteen arayı sildim yeniden başlattım sorun hal oldu. teşekkürlercetoxim yazdı:çalıştır -> regedit -> ctrl+f -> "pintostartscreen" yaz ve arama tuşuna bas. çıkanları sil, exploreri veya bilgisayarı yeniden başlat.
yesilaygunes yazdı:Autoruns programı işe yaramadı.Ond3rkor yazdı:Autoruns ile Explorer bölümünden silmeyi yada devre dışı bırakmayı deneyin.
Dediğiniz gibi Regeditteen arayı sildim yeniden başlattım sorun hal oldu. teşekkürlercetoxim yazdı:çalıştır -> regedit -> ctrl+f -> "pintostartscreen" yaz ve arama tuşuna bas. çıkanları sil, exploreri veya bilgisayarı yeniden başlat.
rica ederim.