Windows 7 yi formatsız tamir edelim uygulanamadı - Çözüldü

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1
Teşekkür etti: 33 kez

Windows 7 yi formatsız tamir edelim uygulanamadı - Çözüldü

Mesaj gönderen cankusa »

Ana sayfada aşadaki başlıkta anlatılanları aynen uyguladım

https://www.sordum.net/21390/windows-7-y ... yuklemesi/

Cihazım 64 bit windows 7 ultımate 64 bit yüklü

Kurulum yaptıgım usb yi takıyorum cihazımda 64 bit windows 7 yüklü olmasına ragmen son aşamada 32 bit cihazı 64 bite yükseltemesiniz uyarısı veriyor

denemek için bu sefer de

Yeniden kurulum usb den 32 bit ultımate yi işaretliyorum yine son aşamada 64 bit cihazaı 32 bite yükseltemesiniz uyarısı veriyor

Sonuç : 64 bit cihazı tamir etmeye çalışıyorum cihazın 32 bit diyor,acaba benmi yanılıyorum diye bu sefer 32 bit cihazı tamir et diyorum bu seferde cihazın 64 bit diyor.Çık bakalım işin içinden

Resim

Resim

Format attıgım 16 Gb Usb içinde bulunan widows 7 sürümler

Resim

Bur dada windows klasörünün içi

Resim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19763 kez

Re: Windows 7 yi formatsız tamir edeli

Mesaj gönderen velociraptor »

4. maddede en son güncelleştirmeleri al ı işaretleyip te dene bakalım sonuç değişecekmi ilaveten Kullandığın kaynak (Şu hepsi birarada windowslar) yüzünden de olabilir Original Microsoft ISO su kullanmayı dene
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen cankusa »

-Bundan 1 ay önce aynı usb ile dediginiz gibi 4 maddede ki güncellemeleri al işaretleyip format atmıştım,sizin verdiginiz bilgiler dogrultusunda denemek istemiştim,dediginiz gibi hepsi bir arada windows tan kaynaklanabilir.
-Aldıgım kaynak saglam site sahibi programları önce kendisi kuruyor çalıştırıyor resimleri ile birlikte foruma veriyor.
-Orjinal windowsu Türkçe olarak bulabilsem hiç gözünün yaşına bakmadan edinirim.

-Bu sizden alıntı:
https://www.sordum.net/3286/windows-7-dv ... getirelim/

Not:Kullandıgım pc yi alırken yanında 3 adet format cd ile birlikte vermişlerdi,bu cd lerle 2 sene format attım bu işlem tam olarak bir günümü alıyordu halen bu cd ler elimde mevcut ve çalışır durumda.
-Şimdi format için bunları kullanmıyorum konunun başlangıcında bahsettigim usb ile format atıyorum 15 dk gibi bir zamanımı alıyor bu da benim işime geliyor.

Not:Sizde var ise orjinal Türkçe windows 7 bütün versionları içeren hale getirip forma verirseniz seve seve kullanırız.
Kullanıcı avatarı
cankusa
Gigabyte1
Gigabyte1

Mesaj gönderen cankusa »

velociraptor yazdı:4. maddede en son güncelleştirmeleri al ı işaretleyip te dene bakalım sonuç değişecekmi ilaveten Kullandığın kaynak (Şu hepsi birarada windowslar) yüzünden de olabilir Original Microsoft ISO su kullanmayı dene
Orjinal ISO yu kullandım sorun düzeldi teşekür ederim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19763 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Geri bildirim için teşekkürler , Özellikle çoluk çocuğun ego tatmini için Modifiyeli adı altında berbat ettiği ISO dosyalarından uzak duralım (Ki malesef ülkemiz forumları bunlarla dolu)