Bilgisayarım>C>Kullanıcılar<Sag tık>Özelikler>Güvenlik altında >Gurup ya da kullanıcı adları altında
Kullanıcılar ve izinlri aşadaki gibi resimde 4 tane var hepsinin izinleri tektek baktım hepsi ayını sizin kullandıgınız cihazdaki izinler nasıl resim verebilirmisiniz
Bilgisayarım>C>Kullanıcılar<Sag tık>Özelikler>Güvenlik altında >Gurup ya da kullanıcı adları altında
Kullanıcılar ve izinleri aşadaki gibi resimde 4 tane var hepsinin izinleri tektek baktım hepsi farklı
1-kişi için verilen izinler: 3.4.5
2-kişi için verilen izinler: 1.2.3.4.5.6
3-kişi için verilen izinler: 1.2.3.4.5.6
4-kişi için verilen izinler: 3.4.5
Sizde windows 7 64 kullanıyorsanız kişiler verilen izinler tektek bakıp yukardaki gibi yazabilirmisiniz
kendi cihazıma SSD alacağım bir alt linkte modeller mevcut bunlardan hangisini almalıyım karar veremedim kapasite 120 GB yeterli olacak yardımcı olabilirmisiniz
masaüstünüzde ve belgelerim içindeki karşıdan yüklemeler klasörünü ya boşaltın yada diskinizi 2 bölüm yaptınız ise onları D kısmına taşıyın inanın daha hızlı açılacaktır masaüstü ne kadar dolu ise sistem o kadar geç açılır (=
taşıdığınız klasörede D kısmında iken sağ tık yapıp (gönder seçeneği içinde)masaüstüne kısayol gönder dediğinizde daha verimli çalışır sistem ((=