Örneğin Türkiye de turistler Dolar Euro Sterlin kullanarak alışveriş yapabiliyor bildiğim kadarıyla. Türkler Amerikada Avrupa da ve dünyanın diğer ülkelerinde TL ile alışveriş yapabilir mi
Amerika nın Para politikası nasıl? Avrupanın Para politikası nasıl Çin'in para politikası nasıl Rusyanın japonyanın para politikası nasıl. Uluslar arası ticarette parabirimlerinin konumu nedir?
Dünya da Para Sistemi Nasıldır?
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
Re: Dünya da Para Sistemi Nasıldır?
bunlar onlarca kitapla anlatılmaz :) yurt dışında TL nin geçtiğini sanmam , almanyada geçmiyor mesela
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
Almanya da TL'nin geçmemesi TL ye özgü mü mesela Dolar geçiyor mu? Yasal olarak durum nasıldır?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
Geçen yerler varsa bile ben görmedim , EURO dışında para geçmez , Aslında Almanlar Amerikanları , onların kültürlerini , paralarını , dillerini hiç sevmezler ve nefret ederler orada bu durum bana da işlemiş olacakki Türkiyeye döndüğümde kızların çizme giymesinden tut ta (USA modası), alışveriş yerlerindeki ingilizce yazılara kadar Amerikan kültürüne ait ne varsa midemi bulandırmıştı , halende alışabilmiş değilim resmen iğrenç geliyor