Cihaz rootlanmadan bazı güzel uygulamalar yada mevcut, gizli olan özelliklerini kullanamaya biliyorsunuz.
Rootlanıncada garanti dışı kalıyor. Bilgisayarlarda olduğu Ghost yada Acronis işletim sisteminin yedeğini alıyoruz ya bişey oldu mu geri yüklüyoruz. Bu cihazı ilk kez rootladığımızda ayarlarıy ile oynamadan yedek alsak, sonrasında istemediğimiz bir durum ortaya çıktığında yedeğini kolay geri yükleyebilir miyiz?
Bu konuda fikir sahibi forum üyelerimizin fikirlerini almak istiyorum.
Telefon Yedekleme (Ghost, Acronis gibi)
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 20 kez
- İletişim:
Re: Telefon Yedekleme (Ghost, Acronis gibi)
bence önce cihazın kendi yazılımları var orjinal onlarla yedek alınabılıyormu bakmak lazım mesela benım kendi telefonuma yeni yazılım attım nasıl bozmuşsa telefonun kendi hafıza kartı bozuldu formatda olmuyo recovery de öyle kaldı telefon tabi yedek almadım ben kendi yazılımı ile de yapmadım netten buldugum yazılımlarla yapmıştım cihaz android de değildi symbian, android durum nasıldır bilemiyorum.
Genelde anlatımlarda Titan Backup programı söylüyorlar.
Bir de şeyi merak ediyorum: Cihaz Root lanıp fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde root özelliği kalır mı?
Bir de şeyi merak ediyorum: Cihaz Root lanıp fabrika ayarlarına döndürdüğümüzde root özelliği kalır mı?
- GOG
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 20 kez
- İletişim:
bilemıyorum ama cihazınız orjinal ise bu işe kalkışmayın derim ben çünkü öyle gözle görülür bir fark olcağını zannetmıyorum ama çin malı ise deneyin bence bozulursa 20 TL yaparlar gibime geliyor farklı cihazlarla atıyor yazılımı onlar sanırım.