Sürücü değişikliğini ve bir sürücüyü klasöre bağlamayı kolaylaştırmak için kodladığımız bir yazılımdır , elbette bu iş için disk yönetimini de kullanabilirsiniz fakat acemi kullanıcılar için buraları kurcalamak tehlikeli olabilir , Drive Letter Changer portable ve ücretsiz bir yazılımdır. Sürücü harfi kullanımda olsa dahi değişiklik yapabilir (Windows un bulunduğu dizin hariç)
abi olmadı şımdı tam sevindım benlık yazılım dı aşşağı inince yakında cıktı :D her format'tan sonra usb ile attıgım ıcın usb D: sürücü olarak gözüküyor usb cıkartdık sonra D: diger birime ayarlamak zorunda kalıyorum nedense bu işlemi bir kerede sabit yapan bır yazılımda bulamadım.Şımdıden teşekkürler bekliyoruz.
Onu BLueLife cevaplasın Coder o , bu arada Bu yazılım tamamen kendisinin eseridir , benim ne fikir olarak nede koda katkım olmamıştır , hatta yazılım fikrini bana ilettiğinde tutulmaz uğraşmayalım demiştim , haa bazen de onun tutulmaz dediği yazılımları ısrarım üzerine çıkarttığımız olmuştur - Bu işler böyle
desene abi bazı yazılımlarınızı hiç göremeyebilirmişiz ya da göremediklerımızı düşünemiyorum yazık olmus :D şans işi abi buda tutar mı tutmaz mı belli olmaz :D
hemen hemen bitmiş ve yayımlanmamış sadece bir yazılımımız var , birhayli de uğraşılmıştı , ama ne iş yaptığı hakkında bilgi vermeyeceğim belki ilerde yayımlarız