bu program firewall yada engelli siteleri aşar asla ayara gerektirmez.
çalıştırdığınızda şifreyi yazın.
ms.dos ekranından servere kendi otamatik bağlanır.
sonra exporor varsayılan tarayıcı ise otamatik gelir I agree kısmına gelen sayfada tıklayın.
programla yasal engeli tanımaz diyebilirim.
Open Dns Kullanıyorum 3 4 Saat Pc açık olsun internette gezineyim hangi tarayıcıyı kullansamda bir bakıyorum youtube girişi olmuyor aynı şekilde yasaklı bir diğer yasaklı sitelerde aynı sorun oluyor. Tekrar Dns değiştirmem gerektiriyor. Dns değiştirdikten sonra İnternet Explorer yeniden başlatmam yerekiyor. (diğer tarayıcılarda dns değişikliği yaptıktan sonra F5 ile yenilemem yeterli oluyor)
Bu sorunu bir türlü anlamadım gitti
yandex dns kullan.birde host dosyasına youtubeyi ekle ve ccleaner la bi temizlik yap.
bunu ekle
#173.194.112.71 youtube.com
#173.194.112.68 www.youtube.com
Ond3rkor yazdı:bende de arada 404 hatası cıkıyor youtube da hem dns hem host yapınca sıkıntı olmuyor.Sadece dns yapınca 404 cıkmaya baslıyor bır sure sonra.
Bendeki sorunla aynı. Kesin çözüme ulaşamadım. Format dahi attım ama nafile
Ond3rkor yazdı:çözüm olarak hem dns degiştirmek hemde host dosyasına youtube bılgılerını gırmek sanırım şuan öyle kullanıyorum sıkıntı yok.
O zaman sadece youtube için sorun çözülür Türk Telekomun engellediği tüm siteler için bu sorun çözülmüş olmayacak. Örneğin sordum.com engelli (sordum.org engelli değil) demek istedğim dns değişikliği ile hal olan sorun nasıl oluyorda kendi kendiliğinden pasif hale geliyor onu anlamış değilim
Yandex dns ve host ayarı sonrası tam düzeldi derken 5 saat sonra böyle oldu. internet Explorer 11 ve Chrome ile host ayarı yapmadan önce 404 hatası olurdu şimdi.
Yandex dns ve host ayarı sonrası tam düzeldi derken 5 saat sonra böyle oldu. Dns jumper ile başka dns ye geçtim sonra geri yandex yaptım düzeldi her zaman ki bigi geçici düzelme oldu tabi. Teamla yapılacak bişinin de olduğunu sanmıyorum çünkü sorunu dns değişikliği yaparak hal ediliyor fakat 3 5 saat sonra kendiliğinden bu hata ortaya çıkıyor. Yandex dns open dns ve diğerleri fark etmiyor geçici çözüm getiriyor...
dns yi sil otomatik al de.dnsjumper programında flush dns opsiyonunu kullan.hatta sağlam olsun cmd ile bu komutu ver.ipconfig /flushdns sonra tekrar yandex dns gir.dnsjumper sitede var.
Ben gerekli ayarları yaptıgımda bu sorunlar kalkıyor.Son olarak host dosyasını başka bir host dosyasıyla değiştir derim.Bide VPN dene ondada mı sorun verecek.Yada chrome zenmate en basiti.Daha da olmazsa yapacak bişey yok gibi.