Mikrofon İle Konuşurken Kendi Sesinizi Duyun

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
kefir
Kilobyte1
Kilobyte1

Mikrofon İle Konuşurken Kendi Sesinizi Duyun

Mesaj gönderen kefir »

Mikrofonda konuşurken kendi sesinizi de duymak ister misiniz ? Neden duymak isteyeyim ki diye bilirsiniz :) Belki msn de birisiyle konuşurken kendi sesinizi duymak istersiniz felan :) Neyse ben anlatıma geçeyim.

1-Sağ alt köşede bulunan Hoparlör simgesine Sağ Tıklayın ve Kayıt aygıtları seçeneğini seçin.

Resim

2-Açılan pencerede Mikrofon seçeneğini seçin ve Özellikler tıklayın.

Resim

3-Açılan pencerede yukarıdan Dinle sekmesine tıklayın.Bu aygıtı dinle seçeneğinin yanına işaret koyun ve Uygula - Tamam deyin.

Resim

Kaynak: Sordum.net Anasayfasıdır , türkçe resimleme Kefir
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19701 kez

Re: Mikrofon İle Konuşurken Kendi Sesinizi Duyun

Mesaj gönderen velociraptor »

Anasayfamızdaki birçok başlığın türkçe resimlemesine katkından dolayı teşekkürler ,
aslında senin fikrine uyup anasayfanın yağmalanmasına müsade de edebilirim çünkü oradaki çoğu resimleme ingilizce sistemelere göre , sonrasında hırsızların bunları türkçe resimlemesini ve türkçe sisteme göre anlatımlarını bekleyip senin gibi 3-5 kişiden oluşan bir tim ile komple bizden çalanlardan birebir başlıkları buraya taşıtıp Hırsızları bizim için çalıştırtmak , oldukça sinsice ve unutamayacakları bir ders olur , elbette sonrada sitelerini kapattırıp kaydettiğimiz ve zaten bize ait olan başlıkları tekrar burada açıp googleye indexlettiririz , kimbilir belki bunu uygularım
kefir
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen kefir »

Abi bize ait 1200 civarı başlık tespit edip hepsini kaydettim , ve bunlar 2 sitede yoğun olarak toplanmıştı , biri şu an kapalı olan blog , diğeri halen açık ve bizim başlıklarla popüler olan malum yer vaktim olursa orası feleğini şaşıracak
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19701 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Hayırlısı diyelim

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön