ilk hatayı aldığın uyarıdaki dll dosyasını http://www.dll-files.com/ bu adresten indirip aynı yola kopyala.ekran kartı sürücünüz yüklü mü?bunlarda olmassa windows 7 dvd bulup başlangıç onarmayı deneyin.
Ben önce başlat cmd sağ klik yönetici olarak başlat dedim ve ilk komutu yazıp durduruldu komutunu gördükten sonra yeniden başlattım durum aynıydı ve sonra cmd ye start dedim.
Win7 de kurulu orjinal ücretsiz olarak win8 e geçebilir mi?İnt üzerinden güncellenebilir mi?
teşekkürler
one key recovery diye bir şey var ama kullanmayı bilmiyorum.Sistem recovery falan diyor...Daha önce hiç çalıştırmadım.Bilgisayarın içinde var.Datalara zarar veririm diye ellemedim.
ekran kartı driveri kalkmıyor ve yeniden kurulmuyor birde
office 2010 donuyor
desene çok sorunlu bilgisayar.dediğin recovery bölümün sağlamsa eğer recovery ile kurtarabilirsin aslında.bilgisayarı aldığın ilk günküne döner.recovery c deki dosyaları siler d ye dokunmaz.belgelerini resimlerini müzklerini d ye kopyala.bir nevi image yükleme işidir.fakat seçimi doğru yapman gerek.c değilde d ye recovey yaptırma.yoksa herşey uçar.gerekli bilgiler google'da. "lenovo recovery yapma " gibi...