Üç Çeşit Virüs Programı Kullanıyorum Ama?
Re: Üç Çeşit Virüs Programı Kullanıyorum Ama?
kurulumda sadece ileri demen yeterli sorun olmaması lazım
birazdan katılımsız olanını paylaşacağım indirip tıklaman yeterli olacak
birazdan katılımsız olanını paylaşacağım indirip tıklaman yeterli olacak
bu katılımsızdır sadece indirdikten sonra üzerine tıklamanız yeterli olacaktır
viewtopic.php?f=140&t=196532
viewtopic.php?f=140&t=196532
sayın adminim temamda o virüs programlarının üçünüde kaldırdım ama dediğim hata yani yavaşlama farenin donması falan durmadan kum saati gibi dönmesi devam ediyor demekki onlardan değilmiş diyorum?
virüs yemiş olma olasılığın yüksek '' combofix'' ile pc yi bir tarat derim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19873 kez
Evet arka planda çalışan bir uygulama buna neden oluyor olabilir ney_bey in de dediği gibi bir combofix taraması yapılırsa belki rahatlayabilir:
http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... fix/dl/12/
http://www.bleepingcomputer.com/downloa ... fix/dl/12/
onunlada temizledim yine olmuyor internet explorer çalışmayı durdurdu diye ekran geliyor bu seferde
bu resimdeki zıkımmı diye kaldırıyorum yine olmuyor ancak tümünü devre dışı bırak dediğim zaman oluyor

bu resimdeki zıkımmı diye kaldırıyorum yine olmuyor ancak tümünü devre dışı bırak dediğim zaman oluyor

- velociraptor
- Yottabyte4

üstteki resimde üretici başlığı altındaki :
Eaxsoft ile başlayanların ( 2 adet var) tikini kaldırıp restart et bakalım sonuç ne olacak , tikini kaldırdığının hemen üstünde internte filitresi gibi birşey yazıyor onunda tikinin kaldırılması gerek diye düşünüyorum
Eaxsoft ile başlayanların ( 2 adet var) tikini kaldırıp restart et bakalım sonuç ne olacak , tikini kaldırdığının hemen üstünde internte filitresi gibi birşey yazıyor onunda tikinin kaldırılması gerek diye düşünüyorum
''Trend Micro HijackThis'' ile bir görüntü verirseniz zararlı yazılım daha net anlaşılacaktır
http://dosya.co/download.php?id=51AC59EB1
http://dosya.co/download.php?id=51AC59EB1
öbür tarafa yazdım temam teşekkürler microsoft security essentials'i tekrar yükledim zararlı bir data bulduğunu gösterdi ve düzeldi ama dediğim gibi maalesef pc nin hızında bir değişiklik olmadı aynen devam ediyor
- velociraptor
- Yottabyte4

Pc hızı çeşitli etmenlerin etkisindedir mesela birçok program kurulup kaldırıldı ise bunların registrydeki kalıntıları arka planda çalışan uygulamalar , temizlenmemiş malware veya spywareler ....
şimdide kaldıramıyorum googlede baktım kaldırma tarifi var ama bu öyle olmuyor tekrar kuruluma geçiyor varmı başka kaldırma yöntemi Revo uninstaler ile kaldırdım ama pc yi kapayıp açınca sağ altta duruyor

katılımsız olduğu için kaldırması biraz sıkıntılı olabilir aşağıdaki işlemler doğru yapılırsa kalkacaktır
Ders 1
bilgisayarınzda Deepfreeze aktif iken CTRL + Alt + Shift + F6 tuşuna basın .. yada ekranin sağ alk köşesindeki "Kutup Ayısı" Kafası olan resme klavyeden Shift Tuşuna basarak seri olarak 1 kaç kez tıklayın ve sonra aşagıdaki resimdeki gibi panel gelecek karşınıza.. sonra ilk ayar yaptıgınızda Deepfreeze şifresinizi yazarak OK ' e basin...
Ders 2
Boot Frozen --> Deepfreezi aktif yapar ve koruma altinda olursunuz..
Boot Thawed on next "X" restarts --> Deepfreezi kaç restart sonra pasif yapmak için seçiminizi yapabilirsiniz
Boot Thawed --> hemen pasif yapmak için
isteginiz dogrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra "OK" e basiniz...
Ders 3
ben "Boot Thawed" seçenegini seçtim ve alttaki uyarıyı verdi .. yani anlamı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıgımda Deepfreeze program pasif duruma gelecek ve bende bu sayede istedigim programlari yükleyebilecegim.. ( anlamına gelir ) yada deepfreeze i kaldirmak için
Ders 4
Bilgisayarımızı yeniden başlatık (mı?) ve hemen ekranin alt sağ köşesine bakıyoruz.. bkz. 3 no'lu yer..
1 --> Gireceginiz klasör.
2 --> Deepfreeze kaldirmak ( uninstall ) için gerekli program
3 --> Deepfreeze in pasif olduguna dair uyarı...( kutup ayısının üstünde kırmıxı X işaretinin yanıp sönmesi lazım )
2. nolu yerde dedigim gibi ... DF6Wks.exe 'ye tıklayıp açıyoruzu ve Ders 5 e geçiyoruz...
Ders 5
Uninstall ' a Tıklıyoruz...
Ders 6
"OK to Uninstall" seçiyoruz ve Finish ' e Tıklıyoruz...
Ders 7
Finish yazısına tıkladığınız anda aşagıdaki "Lütfen Bekleyin" bölümünü geliyor ve
bilgisayarınız otomatik olarak restart atıyor..
önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın... açık programlardan çıkın...
alıntıdır
Ders 1
bilgisayarınzda Deepfreeze aktif iken CTRL + Alt + Shift + F6 tuşuna basın .. yada ekranin sağ alk köşesindeki "Kutup Ayısı" Kafası olan resme klavyeden Shift Tuşuna basarak seri olarak 1 kaç kez tıklayın ve sonra aşagıdaki resimdeki gibi panel gelecek karşınıza.. sonra ilk ayar yaptıgınızda Deepfreeze şifresinizi yazarak OK ' e basin...
Ders 2
Boot Frozen --> Deepfreezi aktif yapar ve koruma altinda olursunuz..
Boot Thawed on next "X" restarts --> Deepfreezi kaç restart sonra pasif yapmak için seçiminizi yapabilirsiniz
Boot Thawed --> hemen pasif yapmak için
isteginiz dogrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra "OK" e basiniz...
Ders 3
ben "Boot Thawed" seçenegini seçtim ve alttaki uyarıyı verdi .. yani anlamı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıgımda Deepfreeze program pasif duruma gelecek ve bende bu sayede istedigim programlari yükleyebilecegim.. ( anlamına gelir ) yada deepfreeze i kaldirmak için
Ders 4
Bilgisayarımızı yeniden başlatık (mı?) ve hemen ekranin alt sağ köşesine bakıyoruz.. bkz. 3 no'lu yer..
1 --> Gireceginiz klasör.
2 --> Deepfreeze kaldirmak ( uninstall ) için gerekli program
3 --> Deepfreeze in pasif olduguna dair uyarı...( kutup ayısının üstünde kırmıxı X işaretinin yanıp sönmesi lazım )
2. nolu yerde dedigim gibi ... DF6Wks.exe 'ye tıklayıp açıyoruzu ve Ders 5 e geçiyoruz...
Ders 5
Uninstall ' a Tıklıyoruz...
Ders 6
"OK to Uninstall" seçiyoruz ve Finish ' e Tıklıyoruz...
Ders 7
Finish yazısına tıkladığınız anda aşagıdaki "Lütfen Bekleyin" bölümünü geliyor ve
bilgisayarınız otomatik olarak restart atıyor..
önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın... açık programlardan çıkın...
alıntıdır
Hocam onun aynısı bende var olduğunu yazdım zaten üstte, ama dediğiniz resimlerin hiç biri gelmiyorki üstte benim verdiğim resim geliyor ve tekrar tekrar yükleme yapıyor başka bir şey yokki