Doğrulama mektubundaki bilginin "yanlış olması" durumunda yanıt verilmesinin istenmesi hangi tür doğrulamayı oluşturur?
A)
Şartlı Doğrulama
B)
Olumlu doğrulama
C)
Bos bakiyeli Doğrulama
D)
Olumsuz doğrulama
E)
Standart Doğrulama
Bu soruyu kopyaladığımda böyle geliyor ve çok zaman kaybı oluyor.Ben bu soruyu kopyala dediğimde world ya da başka bir şeyde nasıl sıkıştırılmış aralarında satır araları olmadan kopyalanabilir?
Doğrulama mektubundaki bilginin "yanlış ... Doğrulama
Bu satırdaki gibi aralarında boşluk olmadan zaman ve kağıt tasarrufunu nasıl sağlarım?
teşekkürler
Soru kopyalama yaparken aralarında boşluğun kaldırılması
Re: Soru kopyalama yaparken aralarında boşluğun kaldırılması
Kopyaladığın yer bir websitesiyse özelden yazarsan bir bakıp yorumda bulabilirim...
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
kopyalarken üstteki gibi geliyor soru yani orjinal hali üstteki gibi ama ben bunu altındaki worlde aktarmak istiyorum.Yani bir ayarlama yapılabilir mi?Benim kopyaladıklarımı program aralarında satır aralığı yapmadan aktarsın.yani üstteki gibi kopyalayacağım ama en alttındaki gibi ekrana geçecek...
Site TC kimlik no ile üyelik istiyor.
Farklı tarayıcılardan açıp, kopyala yapıştır yap bakalım. Durum gene mi aynı?
Birde direk word e değil de metin belgesine yapıştır bakalım. Durumda değişiklik olacak mı?
Farklı tarayıcılardan açıp, kopyala yapıştır yap bakalım. Durum gene mi aynı?
Birde direk word e değil de metin belgesine yapıştır bakalım. Durumda değişiklik olacak mı?
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:

kırmızı alanı kopyala dediğimde satır aralıklı yani olduğu gibi alıyor.Ben satır aralığı olmadan kopyalamak istiyorum.Yani worde her defasında kopyalarken boşluk kalmasın aralarda...
teşekkürler