Örneğin ilk defa şarja taktım ve şarjın uzun dayanması için ne yapabilirim ve ne kadar süre şarjda takılı kalmalıdır?
teşekkürler
Samsung s3 yeni alanlar için ayarları nasıl yapılmalı
- N2O
- Megabyte2

Re: Samsung s3 yeni alanlar için ayarları nasıl yapılmalı
Hocam telefonu bayağı incelemiş biri olarak öncelikle ne yaparsanız yapın gün içinde sık kullanımda şarjınız 1 günden fazla gitmeyecektir. Bu s3'ün en büyük sorunu diyebilirim. İlk şarj da sıfırdan %100'e kadar tek defada şarj edin, fazlasına gerek yok. Şarj ederken telefon dolu diye uyarı verince şarjı çıkartın. Artık yeni pillerde hafıza problemi büyük ölçüde bitirildi. Yarıdan şarj etseniz bile eskisi gibi problem olmuyor. Genel problem şu ki günümüzün teknolojisinde ısınan pilin ömrü kısalır. Örnek vermek gerekirse en normal kullanımda bir Li-Ion pilin kullanım süresi bir yıl sonra yaklaşık %20 oranında azalacaktır. Eğer telefonunuzu yoğun kullanıyorsanız, ki bu android cihazlarda uygulamalar ve işletim sisteminin genel yapısı gereği cihazın ısınması demektir, bir yıl sonra %50'ye kadar kapasite kaybı oluşabilir. Telefonunuzu serin kullanmaya çalışın. Kullanmıyorken güneş altında bırakmayın. Şarjda fazla kalan telefon da ısınacağından şarj dolunca adaptörü bekletmeden çıkartın. Isı, pil hücrelerini kullanılamaz hale getirir. Tüm bunların yanında etrafımda s3'ü güç tasarrufu modunda kullanmayan kimse görmedim. Bu da telefonun kullanım zevkini oldukça baltalıyor. Samsung o donanıma farklı bir pil teknolojisi kullanmalıydı.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
yeni şarjdan çıkardım şimdi,bencede farklı teknoloji kullanması daha iyi olurdu.Ben ilk kez samsung kullanacağım için çok araştırıyorum.Normalde seçimim hep nokia oldu.
çok sağolun
teşekkürler
çok sağolun
teşekkürler
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Pil konusunda sadece samsung degil tum akilli telefonlarin sorunu (ki bana gore sorun degil) . Ben yaklasik 10 aydan beri kullaniyorum. Hayati kolaylastiran ve bana gore aldigi parayi fazlasi ile hakeden bir telefon ve marka. Gmail den bir hesap acarak play store den binlerce oyun ve program kullanmanin zevkini yasamakla kullanmaya baslayabilirsin.
- N2O
- Megabyte2

Donanımın gücüne göre pil çok zayıf. Samsung'u vurgulamamın sebebi bu. Ben de Galaxy Pocket kullanıyorum. Galaxy serisinin giriş seviyesi telefonu. Telefon bir yıllık ve çok kullanırsam kesinlikle 6 saatte dibi görüyor şarj. Samsung şu anda her açıdan piyasanın hakimi. Bunu hakediyor da. Ama böyle sorunları da var.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Kesinlikle samsung oneriliyor ve artik herkesin elinden dusmuyor ve ben daha once hep nokia kullanmistim.lakin teknoloji bakimindan samsung gibi degil ve interneti cok kolay kullaniyorum.
Antivurus programi kurmama gerek var mi
Tesekkurler
Antivurus programi kurmama gerek var mi
Tesekkurler
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Ben bundan once S2 kullandim simdide bunu ve hic bir zaman antivirus kurmadim. Ama illaki kuracam dersen play store de arastirabilirsin.