üyelerimizin seyrettiği filmler

Diğer bölümler ile alakasız konular buraya
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Re: üyelerimizin seyrettiği filmler

Mesaj gönderen ney_bey »

: Can Dostum

kesinlikle izlenmesi gereken başarılı bir yapım
Resim

30 MİLYON İZLEYİCİ 8.6/10
Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

burdan izleyebilirsiniz

http://www.filmifullizle.com/can-dostum ... -izle.html
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19856 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bunu duymuştum hatırlattığın iyi oldu , ne izleyeyim diye düşünmem
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

Gözcü
Resim

izlenmesi gerekir diye düşünüyorum gayet iyi

Para Kimdeyse Güç Ondadır. Başrollerini Joseph Gordon Lewitt, Jeff Daniels ve Isla Fisher’ın paylaştıkları yüksek tempolu bir film. Bankada gece bekçisi olarak çalışan ve akli dengesi bozuk olan Chris, kendisine sevgi dolu ve daha iyi bir yaşam sözü veren bir adamın tuzagına düşer ve ona bankayı soymasında yardımcı olmaya ikna olur

Kategori: Dram, Gerilim, Suç

burdan izleyebilirsiniz

http://www.filmifullizle.com/gozcu-the- ... -izle.html
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

yenilmez_3

diğer ikisinide seyretmiştim gerçekten güzel

Resim

Yeni yeni daha aksiyonlu cezaevi dövüşü başlıyor. Yenilmez 2‘nin efsanevi ismi Boyka, Yenilmez 2 filminde dizinden sakatlanıp, hayatına sakat bir bacakla devam etmek zorunda kaldı. O efsanevi isim bu seride tuvalet temizliği yapmaktadır. Yenilmez 2′de sadece cezaevi içindeki kişiler dövüşüyordu. Bu seride ise dövüş uluslararası olmaya başladı. Her cezaevinin en azılı mahkumları bir araya gelir. Nefes kesici dövüşler başlayacaktır. Bu turnuvada Boyka hayatta kalabilmek için dövüşe girmesi gerekmektedir. Hayatta kalan kişinin 4 duvardan kurtulacağının vaad edildiği filmde kurtulmak basitin dışındadır

Gösterim tarihi: 17 Haziran 2010
Filmizle.com.tr puanı: 7.5/10
IMDB puanı: 7.3/10
Yapım: 2010
Oyuncular: Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins ve Mark Ivanir
Tür: Aksiyon, Dram, Suç
Senaryo: David N. White
Yönetmen: Isaac Florentine
Alternatif İsim: Undisputed III: Redemption

burdan izleyebilirsiniz

http://filmizle.com.tr/yenilmez-3-7-3.html
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen Mendenn »

Nuremberg Duruşmasının Türkçe dublajını bulup, özelden yazabilir misiniz?

Adı: Nuremberg (2000) (TV)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

TR dublajlısı yok sadece alt yazılısı mevcut ,
Bu arada bir iki satır birşeyler söyleme ihtiyacı hissetim ; Gariptir 2. Dünya savaşı öncesinde başlayan Nazi toplama kamplarında insanlık suçu olarak tarihe geçen deneylerin finansörü : Rockefeller vakfıdır (İlk öğrendiğimde bende inanamamıştım) üst Irk yada genetik mükemmelik deneylerine milyonlarca dolar akıtan yine Şu an dünyanın başına bela olmuş olan Rokefeller Sülalesidir (Kaynak: F. William ENDGAHL - Ölüm tohumları kitabı - hernedense hiçbiryerde bulamayıp zar zor edindiğim kitaptır) , haa birde Almanlara 2. Dünya savaşında milyarlarca dolarlık Petrol satan Yine Rockefeller sülalesidir.
Tüm bunları bir tarafa bırakalım , Almanlar insanlık suçu işlemişmidir ; EVET , tarihte yazarmı ; EVET , peki ya sonra yaşananları neden hiçbir tarih kitabı yazmaz , onu da ben kısaca anlatayım ; RUS şerefsizleri , savaşın sonlarına doğru Berline girdiler , berlinde tam 1 Mİlyon insanı katlettiler , Rus tarihçiler katliamı kabul edip bunun bir hata olduğunu söylemektedirler (Nedense hiçbir tarih kitabı yazmaz) , peki ozamanlarda yaşamış yaşlı almanların birebir beyanlarından bir kaç anekdot ; Anlatan bayan ozaman 10 Yaşında olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyordu, çocukları ailelerinden ayırdılar bizleri götürdükleri yerde almanlara ait olduğu belli olan yüzlerce bebek cesedi vardı oraya nasıl getirildiklerini bilemiyorum bizlere çukur kazmamız söylendi ama hiçbir araç verilmedi ellerimizle çukurlar kazdık benim gibi birçok çocuk vardı çukur kazan , sonrada bebekleri buraya koyup üzerlerini örttürdüler , birçok küçük çocuk Rus askerlerince tecavüze uğrayıp öldürüldü ,.. diye devam ediyor , Savaşı kazananın yaptığı hiçbir insanlık suçu tarih kitaplarında yazmaz çünkü tarih sayfalarını kazananlar yazar , Almanlar kadar belkide daha fazla insanlık suçunu RUS şerefsizleri işlemiştir , Hernedense anlatma ihtiyacı hissetim.
Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen Mendenn »

Aslında Türkiyede Televizyonda gösterildi. O yüzden vardır ama ben upload edini bulamadım :D...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Hackers 2 yi de bulamamıştım , bizdekiler eşşek olduğundan hoşaf kalitesindeki hiçbir filim türkçeleştirilmemiştir
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

Kullanıcı avatarı
Mendenn
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen Mendenn »

Buda eski versiyonu. yapım yılı 2000 olacak. Ancak nette yok.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Resim

Berbat bir filim , Sanırım sırf Brad pit oynuyor diye IMDB puanı yüksek , yoksa banane USA halkından felsefesinden yada finansmanından zerre kadar alakadar etmiyor.
Konu : sıradan
Oyunculuk : Sıradan
Aksiyon : Düşük

10 üzerinden 2 veriyorum
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

baskın

Resim

bir grup özel olarak yetiştirilmiş 1 timin şehir dışında uyuşturucu satışı yapan bir yere baskın yapar..ama işler hic umdukları gibi gitmez baskın düzenledikleri apartman da her türlü canı suçlu katil var bakalım nasıl bir operasyon bekliyor onları?

Tür: 720p Film izle, Aksiyon, Gerilim, Suç, Türkçe Dublaj Filmler
Yapım: 2011 - ABD, Endonezya
IMDB Puanı: 7.7
Yönetmen: Gareth Evans
Oyuncular: ko Uwais, Yayan Ruhian, Tegar Satrya, Ray Sahetapy, Nick Spicer

yorum :
film gerçekten izlenebilir kalitede ıkınci dk sonra aksiyon başlıyor , ancak filmde öyle bir detay varki filme hiç yakışmamış

Resim

üstte görmüş olduğunuz kilit ikinci üçüncü sınıf otellerde kullanılan bir kilittir biz bunu yoğun olarak fuar stant larında kullanırız müşteri anahtarı kaybetse bile açması 5 sn geçmez :D filmi izleyecek olan arkadaşlar filmdeki özel harakat polislerinin kilidi açmakta zorlandığını ve kilitli olan kapıyı açamadıklarını görecekler :D bu küçük detayın dışında film gerçekten güzel

burdan seyredebilirsiniz

http://www.720pfilmizle.net/baskin-the- ... zle.html/4
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

Esrarengiz Kadın

biraz karmaşık olmasına ramen seyir keyfi veren bir yapım

Resim

Günümüzde, kaynayan bir İtalyan şehri. Ukrayna’dan uzun yıllar önce İtalya’ya gelmiş, geçmişin hayaletleri arasından şimdiki zamanı arayan bir kadın. Kesişen, üst üste çakışan, entrikalarla dolu bir yapboz, gerilimli bir anlatım hazırlayan iki zaman düzlemi. Irena gerçekten kim?
Irena, cazibesini korumasına rağmen gizemli belli belirsiz bir figür olarak karşımıza çıkar. Derinlerde, bütün bu trajik olaylara karşın, karakeri sapasağlam durmaktadır. İtaatkar görünüşü altında, doğal gururu ve asi kişiliği hala varlığını sürdürmektedir.
Eskilerden gelen korkunç bir figür Irena’yı yeni şehrinde takip etmektedir. Bu kişi Muffa’dır, eskiden kendisini kaçırmış ve korkunç zulümlere maruz bırakmış bir adamdır. Muffa’nın ortaya çıkması ile Irena yeni korkular ve trajediler ile yüzleşir.

http://jetfilmizle.com/esrarengiz-kadin ... -izle.html
Kullanıcı avatarı
ney_bey
Gigabyte2
Gigabyte2

Mesaj gönderen ney_bey »

Sansür

türünün en iyilerinden diyebilirim ikinci kez izledim

Resim

: Ace (Robert De Niro), büyülü kent Las Vegas’ın ilk popüler olduğu dönemlerde büyük bir kumarhane işletmecisidir. İşlerini büyük bir titizlikle yürüten ve sorun istemeyen Ace, bu başarısı sayesinde ülkede tanınan bir kişi olur. Günün birinde San Francisco’daki en yakın arkadaşı Nicky de yanına gelir ve onunla birlikte işleri yürütmek ister. Nicky, güvenlikten ve tahsilattan sorumlu bir güç unsuru olarak görev yapar. Zaman içinde alkole, kokaine olan düşkünlüğü artar ve Ace’in -güvenilir biri olmadığını bildiği halde- karısı ile birlikte olur. İki dost arasında artan gerilim ve büyük mafya babalarının devreye girmesi sonucunda devlet bu olaylara el atar ve Las Vegas kumar tarihinde de bir dönüm noktası yaratılır… Daha önce GoodFellas (Sıkı Dostlar) filmi ile karşımıza çıkan Robert De Niro ve Joe Pesci ikilisi, aynı konsepte ilerleyen bir biyografi filmiyle 1995 senesinde boy gösteriyor. Gerçek bir yaşam öyküsünden alınan ve Oscar’a aday gösterilmiş olan Martin Scorsese’nin bu unutulmaz filmi

http://www.filmifullizle.com/Sansür-fil ... ublaj.html
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

evet üsttekini bende izlemiştim :)