Lost
Prison Break
Chuck
Game of thrown
Heroes
Fringe
The Walking Dead
Dexter
Revolution
Bones
24
Leverage
Breaking Bad
Human Target
Person of Interest
4400
Nikita
Homeland
yukarıda adı geçen diziler hariç (çünkü hepsini izledim :D ) izlediğiniz ve tavsiye edebileceğiniz, aksiyon, bilim kurgu, macera türünde dizi var mı?
Yabancı Dizi Tavsiyesi ( Amaç: Fikir alma)
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21686 kez
Re: Yabancı Dizi Tavsiyesi ( Amaç: Fikir alma)
Üsttekilerden sadece Dexter in 20 dk sını izledim , ruh hastası biri tarafından toplum ahlakına ve insanlık ilkelerine bilinçli bir saldırı amacı ile yazılmış olduğunu anlamak hiç te zor olmadı , kaos yaratmak ve şeytana hizmet dışında hiçbir amacı olmayan Bu dizinin arkasında Muhtemelen Yahudiler vardır (analiz edilirse içinden bolca bilinçaltı mesaj - Sublinimal , çıkacağına adım gibi eminim) , BU arada belkide 15 yıldır dizi izlemem , en son Muhteşem yüzyılı izlemeye başladım - hayırlısı :)
Ruh hastası değil de, kesin amerikadan olan olaylardan esinlenerek yapılmıştır. olabilirde yer yapılan bir eserde bişey yada bişeyler ima edilir.
Dizinin ilk 6 bölümü bana gerçekten sıkıcı geldi, dedim bunun sonu nereye varacak derken sezon sezon izlemeye başladım.
Dexter adlı dizi, soğuk kanlı, suçlu insanların dersini vermeye çalışan seri katil dizisi...
Dizinin ilk 6 bölümü bana gerçekten sıkıcı geldi, dedim bunun sonu nereye varacak derken sezon sezon izlemeye başladım.
Dexter adlı dizi, soğuk kanlı, suçlu insanların dersini vermeye çalışan seri katil dizisi...
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
house m.d. maalesef 9.sezon yayınlanmıyor ama bir efsane.
greys anatomy: 1.sezondan itibaren izlenmesi gereken bir dizi.
favorilerim bunlar.
greys anatomy: 1.sezondan itibaren izlenmesi gereken bir dizi.
favorilerim bunlar.