Eset kampanyası ya da lisans bulabilir misiniz?
teşekkürler
nod32 eset sürem bitiyor
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: nod32 eset sürem bitiyor
teşekkürler ney_bey çok araştırdım ama gene kampanyasını bulamadım...Bu gönderdiğin lisans orjinal mi?yoksa süresiz kullanım için mi?
teşekkürler
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
bunun kampanyaları çok daha rahat oluyor 6 ay hiç key ve şifre aramadan rahat rahat hergün güncellemeden kullanabiliyorsunuz.Ben iş yeri için arıyorum.Malum hep iş yerinde olupta güncelleme imkanım olmuyor...O nedenle kampanyalı ya da uzun süreli şifreler daha çok araştırıyorum şuanda...
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
site advisor olduğu için güncel keylere bilgisayar izin vermiyırMendenn yazdı:Google arama sözcüğü: nod321 key diye arat derim...
Bilgisayarında kurulu olan virüs programıdan dolayı izin vemiyor ise:
1.Yol: Antivirüsü kapacan.
2.Yol: vtunnel gibi web adreslerini kodlayan siteler üzerinden arama yapabilirsin.
Günlük keyi aldığım bir kaç site var oraya girerken kapatıp giriyorum. Ama onun haricinde vtunnel gibi siteler üzerinden girip key leri alıyorum.
1.Yol: Antivirüsü kapacan.
2.Yol: vtunnel gibi web adreslerini kodlayan siteler üzerinden arama yapabilirsin.
Günlük keyi aldığım bir kaç site var oraya girerken kapatıp giriyorum. Ama onun haricinde vtunnel gibi siteler üzerinden girip key leri alıyorum.