http://db.tt/2YungzgW
bir email ve password belirttikten sonra bilgisayarınıza 17 MB civarında büyüklüğü olan bir kurulum dosyası inecektir bunu çift tıklayalım ve kurulumu başlatalım
1. İlk ekranda install butonuna basıp devam ediyoruz
2. Sonraki ekranda zaten bir Dropbox hesabımız olduğundan ikinci seçeneği seçiyorum

3. karşıma gelen ekranda email ve passwordumu giriyorum

4. Bir sonraki ekranda Free hesabımda 2 GB yer olduğu ve buraya login olacağım belirtilmiş (arttırmak isteyenler ücretini ödeyerek bunu gerçekleştirebilir) nEXT diyerek devam edelim

5. sonraki ekran tipik yada gelişmiş kurulum seçeneğini karşıma çıkardı , ben gelişmişi tercih ediyorum çünkü tipik kurulumda bilgisayardaki kullanıcı hesabımda yeralan documents , music , pictures... gibi klasörlerim otomatik olarak Dropbox a dahil edilecek ben ise istediğim tek bir klasörü Dropbox dahil etmek istiyorum

6. Bir sonraki ekranda Dropbox un yerini ben seçeyim e işaret koyuyorum ve D dizinini seçip next diyorum

7. Sonraki adımda dropboxtaki yeralan bütün klasörlerin otomatik olarak internete yüklenmesinimi yoksa sadece seçtiğimiz klasör içeriğinin mi internete yüklenmesi gerektiğini belirliyoruz (ben hepsinde seçili bıraktım) ve İNSTALL butonuna tıklıyoruz

birkaç defa next butonuna basın ve sonunda aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaçacaksınız