pc kapanıyor
- Mu®aT
- Kilobyte4

pc kapanıyor
birşeyler indirmek isteyince dosya inmeye başladığı an pc kapanıyor kendiliğiden lütfen yardım edin
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Re: pc kapanıyor
Sadece bir seyler indirmeye basladiginizdami kapaniyor yoksa baska zamanlarda oluyormu boyle. Nedeni cok olabilir. Virus veya spam turu bir seyler girmis olabilir, kullandiginiz explorer zarar gormus olabilir, bilgisayariniza cok yuklendiginizden kaldiramayabilir. Fakat dedigim gibi oncelikle biraz daha fazla bilgi vermelisiniz.
- Mu®aT
- Kilobyte4

sadece indirmeye başladığımda
ama yeni format attımkii yine nasıl alıor virüss
ve bu sorunu yine yazmıştım 2 ay önce kadar
mesela belgelerimde murat klasörü var o klasörün içinde tekrardan murat çıkıyor karşıma ve ona tıkladığımda belgelerime giriyor tekrardan
ama yeni format attımkii yine nasıl alıor virüss
ve bu sorunu yine yazmıştım 2 ay önce kadar
mesela belgelerimde murat klasörü var o klasörün içinde tekrardan murat çıkıyor karşıma ve ona tıkladığımda belgelerime giriyor tekrardan
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Acaba format atarken bir yerde yanlislikmi yapiyorsunuz. Yani eski sistemi tam olarak silinmiyor olma ihtimali olabilir. Formatlarken kuracaginiz diski once silip o sekilde temiz bir isletim sistemi kuruyormusunuz. Cunku mesela ben win7 kurarken direk vistanin ustune kurdum. Pcyi birde actim harddisk nerdeyse dolmustu. Sonra tabiki bir daha formatladim, tabiki once diski sifirlayarak.
- Mu®aT
- Kilobyte4