Microsoft'tan Ekran Devrimi

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Microsoft'tan Ekran Devrimi

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

Microsoft su sıralar kendinden istenenleri bir kenara bırakıp akla gelmeyecek ürünler çıkarmakla mesgul. Bunlardan biri de DreamScene.

Yazılım, siz bilgisayarınızla islemler yaoarken kendinizi iyi hissetmeniz için arka planda video oynatıyor. Yani, duvar kagıdı yerine yüksek çözünürlüklü video görüyorsunuz.

Performans yerlerde!

Orta seviye bir bilgisayarda tatmin edici bir performans sergileyemeyen Windows Vista Ultimate için gelistirilen bu yazılımın, performansı nasıl etkileyecegini tahmin edersiniz diye düsünüyoruz.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

Bs playerı kurup herhangi bir film seyretmeye baslayın ve görüntü ayarlarından masa üstü kipi yapın .görüntü ses hersey dediginiz gibi oluyor.görüntü duvar kagıdı gibi arka planda kalıyor
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

bu konu çok geçmistede çok yankısı olmustu. bildigimiz vlc media player da bu içi yapıyor.sistem performansını az kullanan bir yazılım.microsoft yaparsa en az remde 64mb yer harcaya bilir.bu firma isin cılkını çıkardı.

tamamen güvenlik problemleri yokmus gibi devam ediyorlar....

bilgates amca yanlıs hamleler yapıyor bence....
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

dream scene vista nız orjinal lisans anahtarına sahip ise updateler ile birlikte geliyor bne bizzat gördüm sistemim de ama ne dense sag tıkta ismi yazıyordu ama ben çalıstıramadım
Kullanıcı avatarı
ultrailker
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen ultrailker »

drog_1 yazdı:Bs playerı kurup herhangi bir film seyretmeye baslayın ve görüntü ayarlarından masa üstü kipi yapın .görüntü ses hersey dediginiz gibi oluyor.görüntü duvar kagıdı gibi arka planda kalıyor
bu olayı bilmiyordum süper biseymis saol bilgiler için :D
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

zuhaha beyler simdi aklıma geldi olay çok basit masaüstü video programı ile ufacık bir yazılım belki bilirsiniz zaten masaüstünde video oynuyor
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

HSNC yazdı:zuhaha beyler simdi aklıma geldi olay çok basit masaüstü video programı ile ufacık bir yazılım belki bilirsiniz zaten masaüstünde video oynuyor
:D 3 gün sonra peer forum arka planını video oynatıcısı yaparsa sasırma...