Selam, arkadaşlar ben sistem olarak C: diskine Türk xp D: diskinede eng xp kurulmuş bir pc kullanıyorum ve genelliklede C: diskinde ki Türk xp'ni kullanıyorum, bu gün kis 2011 k.dll diye birşey buldu (tam hatırlamıyorum) ve desenfekte ettim ve pc kendisin restart etti ve birdaha açılmadı yani ard arda kendisin restart ediyor, hatta güvenli moddada denedim ordada açılmadı yine kendisin restart etti.
Bende mecburen açılışda Türk xp eng xp seçeneklerinden eng xp'ni seçtim, şimdi ben bu sorunu nasıl hallede bilirim yardımcı olurmusunuz?!
Xp ard-arda kendisin restart ediyor!
- Zaur
- Megabyte4

- Teşekkür etti: 7 kez
- İletişim:
CMD dos komutlarıyla Sistem Geri Yükleme?
Acaba d: diskinden c: diskin dos komutlarıyla Sistem Geri Yükleme yapa bilirmiyim?
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Re: Xp ard-arda kendisin restart ediyor!
Arkadaşlar bu işe yaradı amma:
http://www.youtube.com/watch?v=5ShSIYRQnZY

Pc açıldı amma kis 2011 k.dll'i yine buldu ve bilmiyorum ki bundan nasıl kurtulayım, neyi seçiyorum aynı sorun oluyor, ne etmemi önerirsiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=5ShSIYRQnZY

Pc açıldı amma kis 2011 k.dll'i yine buldu ve bilmiyorum ki bundan nasıl kurtulayım, neyi seçiyorum aynı sorun oluyor, ne etmemi önerirsiniz?

- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Re: Xp ard-arda kendisin restart ediyor!
Arkadaşlar pc'nin açılmaması C:\WINDOWS\system32 içinde winlogon.exe nin olmamasıymış, bir arkadaşdan aldım ve yapıştırdım pc açıldı amma sadece duvarkağizi görünüyor ekran öylece donuk bekliyor, sizce bunu nasıl düzelte bilirim?
- Zaur
- Megabyte4

- İletişim:
Sorun Çözüldü.
1. Sistemin açılması üçün D:\WINDOWS\system32 içinden winlogon.exe kopyalayıb C:\WINDOWS\system32 içine attım.
2. Sistem explorer.exe dosyasın bulmadığı üçünde pc açıldı amma sadece duvarkağizi görünüyor ekran öylece donuk bekliyormuş, çaresi D:\WINDOWS içinden explorer.exe kopyalayıb C:\WINDOWS içine attım sorun halloldu.

3. Bilgisayarım simgesinin doğru görünmesi üçünde Masaüstünde sağ tıkla Özellikler seç ve Temalar sonrada Windows xp'ni seçtim Tamam dedim sorun tamam oldu.

How to Fix Explorer.exe Problem. 2. 3.
2. Sistem explorer.exe dosyasın bulmadığı üçünde pc açıldı amma sadece duvarkağizi görünüyor ekran öylece donuk bekliyormuş, çaresi D:\WINDOWS içinden explorer.exe kopyalayıb C:\WINDOWS içine attım sorun halloldu.

3. Bilgisayarım simgesinin doğru görünmesi üçünde Masaüstünde sağ tıkla Özellikler seç ve Temalar sonrada Windows xp'ni seçtim Tamam dedim sorun tamam oldu.

How to Fix Explorer.exe Problem. 2. 3.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19768 kez