Wordpress yada div lerin kullanığı scriptlerde satırbaşı nasıl verilir. Ben normalde yazı yazar iken bir satırdan yazmaya başlarım sonra o satırın altında değilde birazda daha dışardan paragrafa geçerim. Tekrar yeni bir paragrafa başlayacağım zaman ilk satırbaşını takip ederim. işte bu düzeni nasıl yapabilirim? Normal de yazıyorum ama yazı sağa salo direk yaslıyor. Acaba temadaki css kodları mı ile alakalı?
bu yabancı forumlarda görmüştüm. Adamın biri şiirden yazacakmış. şekillli olsun diye bu kodu biri vermişti. ama nasıl kullanacağımı anlayamamıştım. şimdi daha iyi oldu. paylaşımın için sağol. Jeton düştü :D...
ama dediğin gibi bir plugin gibi bişey var sanırım. bulursam bende burdan paylaşırım.
burdaki color temanıza göre yazar iseniz. oraya yazılan yazı ister istemez zemin aynı renkte olacağından boşluk gibi görünecektir :D... daha iyiside olabilir... araştırmaya devam...
pre tag i , isaretinin sayica fazla kullanilmasi gereken yerlerde boyuttan tasarruf icin cikarilmis bir tag tir , bosluk tag i bircok defa kullanildiginda sayfayi agirlastirir , onu kullanma diye pre tagini önerdim ama sanirim anlasilmadi