Merhaba arkadaslar bizde univeritede internet uzerinden (mp3,avi ve b.)yukleme,Youtube girme ve baska yasaklar var.Ben onu nasil hack ede bilerim?
Ben mp3 indire bilmek icin ne yapmaliyim ve program ve ya anlatim olursa saolun!!!
Indiden Tesekkurler!!!
Universite Network
- tuul
- Kilobyte1

Re: Universite Network
hotspot shield diye bir program var onu tavsiye ederim.
ftp://mydati.com/download/hss-win/DM-238.exe
ftp://mydati.com/download/hss-win/DM-238.exe
- tuul
- Kilobyte1

Re: Universite Network
bu proxidir Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra, kurulumu gerçekleştirin ve sağ alttan çıkacak olan program simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi IP'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde bir reklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.
Yani Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
Yani Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.
- tuul
- Kilobyte1