Windows Live (Msn) den Güncelleme uyarisini kaldiralim

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
Teşekkür etti: 7 kez
İletişim:

Re: Windows Live (Msn) den Güncelleme uyarisini kaldiralim

Mesaj gönderen Zaur »

Kaspersky'ni bu şekilde sildim amma messanger yine açılmadı.

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

Birde böyle bir yolu varmış amma anlayamadım, bilen varmı?
Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger oturumu açmanızı engelliyor

Kullandığınız güvenlik duvarı (Bilgisayarı yetkisiz dış erişimden korumaya yardımcı olmak üzere tasarlanmış bir güvenlik özelliği. Donanım, yazılım veya her ikisi de olabilir.) Windows Live Messenger uygulamasını engelleyecek şekilde ayarlandıysa, Messenger oturumu açamazsınız.
Bu sorunu çözmek için aşağıdakileri deneyin:
MSN Web Messenger web sitesini ziyaret edin.
MSN Web Messenger Başlat'ı tıklatın ve sonra oturum açmayı deneyin.
MSN Web Messenger oturumunu açabilirseniz, Messenger güvenlik duvarı tarafından engelleniyor olabilir. MSNmsgr.exe dosyasını güvenlik duvarınızın izin verilenler listenize ekleme hakkında daha fazla bilgi için, güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.
Güvenlik duvarı yazılımınızı Messenger uygulamasının çalıştırılmasına izin verecek şekilde yapılandırdıktan sonra, Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.

Not

Güvenlik duvarınızın veya donanımınızın Evrensel Tak ve Kullan (UPnP) (Bilgisayarları, çok çeşitli ağ aygıtları arasında uyumluluk sağlayan aygıtlara bağlamak için kullanılan yaygın bir standart.) desteği yoksa, bazı Microsoft .NET Messenger Hizmeti sunucularıyla doğrudan bağlantı kurmaya yardımcı olmak üzere giden 1863 bağlantı noktasını el ile etkinleştirmeyi deneyin. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın.

http://help.live.com/help.aspx?project= ... issues.htm
zaur on dakika arayla alt alta yazmak yerine editlesen üstteki mesajına eklesen,aradan bir kaç saat geçmeden bu şekilde yazmanı anlayamıyorum beni uğraştırmak hoşunamı gidiyor??
modestus
En son Zaur tarafından 21 Eki 2010, 20:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19834 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

ben sahsen sebebini anlayamadim , su anakadar kurdugum her pc de calisan msn o arkadasinda calismiyor , cok ilginc
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Yarın zamanın olursa Team Viewer ile yine baka bilirmisin?
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Kasperi sildim wlm yükseltdim yine hata verdi:

Resim

Güvenlik duvarından wlm neyi varsa silsem olurmu acaba?

Resim
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Mesaj gönderen yesilaygunes »

viewtopic.php?f=16&t=105265
Verdigim linke bir göz at
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Teşekkürler yesilaygunes, birde şöyle yöntemler okudum ama henüz uyğulamadım:

1. Sorunu Hala çözemeyenler DNS ayarini 4.2.2.1 yapin Düzelir ben öle düzeltim şimdi.

Bağlan bulamayanlar size yardım=AĞ BAĞLANTILARINA TIKLAYIN.YERELAĞ BAĞLANTISINA SAĞ TIKLA VE DURUMA GİR SONRA ÖZELLİKLERE GİR VE ORTADA 4 SIRA YAZI VAR ORDA INTERNET İLETİŞİM KURALLARI(TCP/IP) VAR ZATEN

2. Başlat-Çalıştır regsvr32 Mssip32.dll bunu kopyalayıp yapıştırın sorun halen devam ediyorse problem sizde değil bekleyeceksiniz.Saygılar.

3. Tüm bunlara rağmen sorun devam ediyor ise msn serverlarından kaynaklanan bir problem vardır bir süre sonra sorun düzelir ama firewall dan da kaynaklanma ihtimali de olabilir.Port açmanız gerekebilir.

Msn Ayarlar Caps:

Resim

4. Hatayı sadece sp3 xp de veriyor sp2 lerde ve vistada hata vermiyor sp2 de şu dosyayı yüklemeniz lazım.Windows Installer 3.1 sp3 de bu dosyayı kullanamazsınız.Arkadaşın dediği gibi güncelleme fakat sp2 lerde sorunsuz çalışıyor

5. Arkdaşlar Bende 80072745 hatayı verıyodu ben sorunmu soyle cözdum umarum sızde yardım olurr msn'in zor çözümlü hatalarından birisidir. bu hata genellikle virüs programlarından kaynaklanır. çözümü için:

80072745 Hata Kodunu Düzeltme
baslat -> calistira aşagıdaki yazıyı kopyalıyoruz gelen pencerede notpad ile açı tıklıyoruz
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

açılan dosyanın en altına;
65.54.239.80 messenger.************
65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net
yazıp kaydediyoruz.
ve sorun ortadan kalkıyor. ( EYER DOSYAYII KAYT EDERKEN FARKLI EDIYORSA DİYERINI SILIN ...
Nod32: bilgisayarınızdan msn live messenger ‘a giremeyip hata kodu olarak 80072745 alıyorsanız bunun çözümü kullandığınız antivirüs yazılımınızdan Web Access Protection‘dan HTTP‘den Web Browsers‘a gelmeniz ve oradaki MSN Messenger anahtarının başındaki (C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe) thick’i kaldırmanız sorunu çözmeye yetecektir.
Kaspersky: Ana Ekran - Settings - Threats and exclusions - Trusted Zone kısmında burada %ProgramFiles%\Messenger\msmsgs.exe ve %ProgramFiles%\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe kısmının klikli olduğundan emin olunuz.Eğer klik yoksa siz add parametresi ile msn messenger ‘ı o kısma eklemeniz gerekmektedir
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Arkadaşlar Everything ile Windows Live Messanger ve Kaspersky birde Eset nod32 sözlerin bulub Ulock ile sildim ve Windows Live Messanger'i yeniden kurdum ama yine bu hatanı veriyor, bu hata kodun onaran bir pro varmı?

Resim
Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Arkadaşlar Windows Live Messanger'i neyle silsemde Windows Live Messanger'i yeniden kurduğumda login olma yeri gelende kullanıcı adı ve şifre yerinde kalmış oluyor, normalde yeniden girmem gerekiyor, sizce bu neden kaynaklanıyor olabilir?!
Kullanıcı avatarı
yesilaygunes
Gigabyte2
Gigabyte2
Teşekkür etti: 1 kez

Mesaj gönderen yesilaygunes »

Kullanıcı avatarı
Zaur
Megabyte4
Megabyte4
İletişim:

Mesaj gönderen Zaur »

Arkadaşlar şöyle bir ilginc bir şey oldu, wlm'i tam siliyorum amma kurulum zamanı var diyor, bu neden kaynaklanıyor? VİDEO