Windows Live Msn Tek yönlü Web Cam sorunu (Çözüldü)
- xd3m3x
- Kilobyte1

Windows Live Msn Tek yönlü Web Cam sorunu (Çözüldü)
bu soruna baktım netten ama sağlıklı bir cevap bulamadım sırf bunun yuzunden format attım ama yıne care olmadı, 8.5 kurdum ama bu seferde yenı surumlede sorun yaşadı karşıdakıne cam gonderince hemen kapanıyor bu sorunu nasıl hal edebilirz
En son xd3m3x tarafından 30 Eyl 2010, 22:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19959 kez
Re: Windows Live Msn Tek yönlü Web Cam sorunu
https://www.sordum.net/?p=1390
üsttekini indirip uninstaller ile msn i kaldir türkcesini kur ve yamayi uygula
- xd3m3x
- Kilobyte1

hocam bende 8.5 kuru iken karşıda son sürüm var 9 vs cam acamıyoruz cam açmaya kalkışınca tak kendı kendıne kesiliyor karşıdakı bende cam oldguğunu görmeıyor sende cam yok görunuyor dıyor, sonra sun surumu yukledim bu seferde cam acmaya kalkışınca illa göruntulu acmak zorunda kalıyoruz,istiyorum kı cam tek acılsın ıkısı olmadan
- Karabigalı02
- Byte1

Karşı tarafa Kamera daveti yolluyorum Sistem kamera davetini red ediyor .. Aynı Şekilde karşı tarafta bana kamera daveti yollayamıyor ..
ama Başka Bir kişiye o da bende Davet yoladığımızda Sorun Çıkmıyor ..
Ve Sadece Bir kişide yapıyor bu hatayı ve hiç bir şekilde görüntülü konuşma yapamıyoruz ..
Bu konuda Bilgisi olan var mı
ama Başka Bir kişiye o da bende Davet yoladığımızda Sorun Çıkmıyor ..
Ve Sadece Bir kişide yapıyor bu hatayı ve hiç bir şekilde görüntülü konuşma yapamıyoruz ..
Bu konuda Bilgisi olan var mı
wlm çok şikayet edilen ses ve kamera sorunu çoğunlukla ses ve/veya görüntü kartı yazılım güncellemesi gerektiriyor sonrada varsayılan ayarların düzenlenmesi gerektiriyor
çok sık karşılaşılan wlm hata kodlarından mesela 81000306 gibi "şifresiz proxy ayarları" ve " network autotuning" kaynaklanıyor. bu ayarları ve sistem saatini kontrol etmenizi öneririm...
çok sık karşılaşılan wlm hata kodlarından mesela 81000306 gibi "şifresiz proxy ayarları" ve " network autotuning" kaynaklanıyor. bu ayarları ve sistem saatini kontrol etmenizi öneririm...
- xd3m3x
- Kilobyte1

Re: Windows Live Msn Tek yönlü Web Cam sorunu (Çözüldü)
evet arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra bir çok defa değişik yöntemleri denedim ama olmadı sonunda bu akşam tekrar denedim, Your Uninstaller ile tamamen butun kalıntıları sildim sonra program filesteki windows live-varsa Common Files daki windows live dosyasını-Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft içinde windoes live dosyalarını-D:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger içindeki dosyalar-D:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içindeki dosyaları tamamen siliyoruz sonra masaustundekı messenger ikonunuda siliyoruz, şimdi de bilgisayarımız kapatıp tekrar acıyoruz ve Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) yukleyıp sorunu hal ediyoruz ve tek taraflı camda acmış olacağız,

- xd3m3x
- Kilobyte1

linki ben upload ettimxd3m3x yazdı:evet arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra bir çok defa değişik yöntemleri denedim ama olmadı sonunda bu akşam tekrar denedim, Your Uninstaller ile tamamen butun kalıntıları sildim sonra program filesteki windows live-varsa Common Files daki windows live dosyasını-Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft içinde windoes live dosyalarını-D:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger içindeki dosyalar-D:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içindeki dosyaları tamamen siliyoruz sonra masaustundekı messenger ikonunuda siliyoruz, şimdi de bilgisayarımız kapatıp tekrar acıyoruz ve Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) yukleyıp sorunu hal ediyoruz ve tek taraflı camda acmış olacağız, bunu hem 2 tane sanal bilgisayarda hemde normal kullandığımda denedim sorunsuz çalıştı
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/422389286/MESSENGER.rar- velociraptor
- Yottabyte4

- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Bunu deneyeceğim benimde böyle sıkıntı yaşadığım sorunum oldu ve çözememiştim.Karşı tarafın ne isteği geldi ne de ben kabul edebildim.Ancak her iki tarafında pencerede kameraları gözüküyordu...Önümüzdeki hafta sonu bunu deneyeceğim...
teşekkürler
teşekkürler
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
link ölü :!: çalışmıyorvelociraptor yazdı:https://www.sordum.net/?p=1390
- velociraptor
- Yottabyte4