win7 aura özelliği nasıl kapatılır?
benim hiç hoşuma gitmiyor.bir şey izlerken sanki kenarlar bulanık gibi.
birde hızlı başlat butonları nasıl eklenir. mesela ie açıcğım direk bas ekran açılsın illa sağtık yeniden aç birde benimki 64 bit ie 2 tane sürekli uyumsuz veya bazı siteler ie 64 açılmıyor. win7 ara yüzünü hiç sevemedim.
ie9 deneme sürümüde sürekli hatalar çıktı sizde de öylemi mesela yazılar kararıyor kendi kendine küçülüyor, birde şu altta ileryen beğlantıyı gösteren ilerleme linki yok site duruyor birden açılıyor
ie8 de bazen takılma oluyor kendiliğinden açılıyor?
pc denmi yoksa internettenmi ama başka ie8 açılınca o hemen açılıyor önceden açtığım takılı vaziyette geç açılıyor?anlamsız yani...
sürekli prg deniyorum pc biraz kalabalık yani
eski sildiğim prg. baş dosyalarını hani prg bölümüne açılan dosya kalkınca isimi hala duruyor ya..onların neler olduğunu yani şu prg. kaldırdırılmış ama şu dosya içiboş vs duruyor gösteren prg. varmı?
hp yazıcım var sürekli hata mesajı veriyor garip garip. kurup kaldırınca düzeliyor.
pc de iki kullanıcı var misafir olanında yazıcı fonksiyonu olmasın istiyorum, çünyü misafir tarafında yazdır deyince sorunlar çıkıyor.
çokmu sordum :)
ama sordumdayız diye
ilginize teşekkür ederim umarım yardımcı olursunuz :)
win7 aura vs.
Re: win7 aura vs.
Aero Peek özelliğini kapatmak için iki farklı yol izleyebiliriz
1. Görev Çubuğu (Taskbar) üzerinde sağ-tuş yapıyoruz ve Özelliklere (Properties) tıklıyoruz. Açılan pencere üzerinden Use Desktop Preview (Masaüstünü Görüntülemeyi Kullan) seçeneğinin yanındaki onay işaretini kaldırıyoruz.
2. Bir diğer yöntem ise, Windows 7 Görev Çubuğunun sağ köşesinde bulunan Masaüstünü Göster butonuna sağ-tuş yapmak ve açılan seçenekler içerisinden Preview Desktop özelliğinin yanındaki onay işaretini kaldırmak.
Aero Snap özelliğini kapatmak için aşağıdakia adımları izleyebilirsiniz;
1. Başlat Menüsü (Start Menu) –> Denetim Masası (Control Panel) adımlarını izliyoruz ve açılan seçenekler içerisinden Erişim Kolaylığı Merkezi (Ease of Access Center)’ni açıyoruz.
2. Açılan pencere üzerinden Görevlere Yoğunlaşmayı Kolaylaştır (Make it easier to focus on tasks) seçeneğine giriyoruz
3. Son olarak karşımıza gelen seçenekler içerisinden Pencere Yönetimini Kolaylaştır (Make it easier to manage window) seçeneği altında bulunan seçeneği işaretleyerek Aero Snap özelliğini engelliyoruz.
alıntıdır
1. Görev Çubuğu (Taskbar) üzerinde sağ-tuş yapıyoruz ve Özelliklere (Properties) tıklıyoruz. Açılan pencere üzerinden Use Desktop Preview (Masaüstünü Görüntülemeyi Kullan) seçeneğinin yanındaki onay işaretini kaldırıyoruz.
2. Bir diğer yöntem ise, Windows 7 Görev Çubuğunun sağ köşesinde bulunan Masaüstünü Göster butonuna sağ-tuş yapmak ve açılan seçenekler içerisinden Preview Desktop özelliğinin yanındaki onay işaretini kaldırmak.
Aero Snap özelliğini kapatmak için aşağıdakia adımları izleyebilirsiniz;
1. Başlat Menüsü (Start Menu) –> Denetim Masası (Control Panel) adımlarını izliyoruz ve açılan seçenekler içerisinden Erişim Kolaylığı Merkezi (Ease of Access Center)’ni açıyoruz.
2. Açılan pencere üzerinden Görevlere Yoğunlaşmayı Kolaylaştır (Make it easier to focus on tasks) seçeneğine giriyoruz
3. Son olarak karşımıza gelen seçenekler içerisinden Pencere Yönetimini Kolaylaştır (Make it easier to manage window) seçeneği altında bulunan seçeneği işaretleyerek Aero Snap özelliğini engelliyoruz.
alıntıdır