selam arkadaşlar :idea: selam sordum.com :)) dns jumper ile dns ve hosts degiştirici kullanımda ki fark nedir.
yani dns ve hosts degiştirici dns jumper i karşılamıyor mu?
dns jumper ile dns ve host degiştirici arasındaki fark
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Re: dns jumper ile dns ve host degiştirici arasındaki fark
Dns ve hosts degistirici daha cok Türkiyedeki youtube yasagini asmaya odakli bir yazilim , Dns jumper ise dns degisimine odakli , ki en hizli dns yi test edip bunlarin cevap sürelerine göre en hizlisini veriyor ... , haa aralarindaki bag sudur , dns ve host degistirici bu alandaki ilk yazilimdir diyebiliriz (bir tikla dns degisimi) önce Türkiye ziyaretim sirasinda youtubeye giremiyorum diye tarafimdan kodlandi (ki ciktiktan kisa bir süre sonra benim dalginligim neticesi disari cikar halde unutmamdan istifade eden sonrada buradan banlanan biri ,kodu heryere dagitip googlede de aratip aynini degil lakin benzerini bulup , caldigi yetmiyormus gibi bir de camur atma terbiyesizligi yapmasi neticesi beni sinirlendirip yabancilara yönelik hazirladigim ve dns jumper adini verdigim o oldukca popüler olan yazilimin ortaya cikmasi saglanmis oldu
- yesilaygunes
- Gigabyte2

- Teşekkür etti: 1 kez
atılan çamur için şöyle diyebilir miyiz ?
güneşi yok isteyenler, güneşe karşı yanlız gözlerini kapatabilir ve böylece güneşi södürdükleri yalanına kendilerini inandırır böylelikle kendilerini avuturlar.
Ama bilimiyorlar ki güneş sönmedi, kendilerini karanlıga mahkum ettiler
güneşi yok isteyenler, güneşe karşı yanlız gözlerini kapatabilir ve böylece güneşi södürdükleri yalanına kendilerini inandırır böylelikle kendilerini avuturlar.
Ama bilimiyorlar ki güneş sönmedi, kendilerini karanlıga mahkum ettiler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Aslinda o beni sinirlendirmese Dns jumper diye bir yazilim hic ortaya cikmayacakti , her iste bir hayir var derler ya , demekki böyle oluyormus :)