Windows Vista Home Basic, Windows 7 Starter ve Windows 7 Home Basic kullanıcıları için açık olarak butema verilmemektedir. Ama bu özelliği elde etmek için transparency ve blur effects açarak elde temayı elde etmeye çalışırsınız ama hardware check ( donanım kotrolu) yaparak size
DirectX 9 acceleration
WDDM compatible driver
128 MB of graphics memory
Pixel Shader 2.0 with 32 bits per pixel support.
gibi özelliklerinizin olması için uyarı verir. İşte bu uyarı olmadan kolay ve hızlı bir şekilde Windows Vista Home Basic, Windows 7 Starter ve Windows 7 Home Basic kulanıcılarının Sordum ailesi olarak hızlı ve kolay bir şekilde açmanısız sağlayacağız.
Bu program sadece registry kayıtlarında değişiklik yaparak Hardware Check kontrolunun yapılmamasını WDDM (Windows Display Driver Model) ara yüzü ile karşılaşmadan açmanızı sağlamaktadır.
dwnld
https://www.sordum.net/indir/download.ph ... nabler.zip
yada
Aero Enabler
Aero Enabler için yazılımcının dediği:
Requirements: (sistem gereksinimi)
· NET Framework 3.5 (or higher versions) (veya daha üst sürümü)
Information: (bilgilendirme)
On Windows Vista / 7 Home Basic, it's not possible to enabler transparency. However, you can enable the taskbar-preview:
Windows Vista / 7 Home Basic ta Transparan özelliği açmak mümkün değil, buna rağmen Görev yöneticisinin ön izlemesini açabilirsiniz.
Bu görüntüler Windows 7 Home Basic (German -Alman) işletim sisteminden alınmıştır.
enable /Açık hali
disable/kapalı haliYazan: mendenn