geri dönüşüm bölümü
geri dönüşüm bölümü
hiç bir forumda rastlamadım ve uzun zamandır aklımda olan bir uygulama....
foruma bir geri dönüşüm linki ekleniyor.
burada değerini yitirmiş,uygulamadan kalkmış (mesela artık uygulanmayan yada güncellemesi gerektiği için eski versiyonundan vazgeçilmiş programlar)
eski güncelliğini yitirmiş paylaşımlar (2 yıl önce üye olmuş ama hoşbulduk mesajı hala başlık halinde)
piyasadan kalkmış haberler (bir donanım kartı tavsiye edilmiş ama artık zamanın gerisinde kalmış,birtarife tavsiye edilmiş ama tarife uygulamadan kalkmış)
işe yaramıyan prg.lar (denenmiş ve gereksiz olduğuna karar verilmiş paylaşımlar)
gibi artık bilgi kirliliği oluşturan başlıkları bir arada geri dönüşüm linkinde toplanmalı
böylece aranan şeyin ne olduğu nasıl olduğuna bakılmaksızın hedefe daha hızlı ulaşılabilir, site daha düzgün ve daha verimli olacağını düşünüyorum....
arşivde her daim canlı olacağından albenisi artacaktır.....
saygılarımla.............
flag_tr BENİM PLAKAM YERLİ
foruma bir geri dönüşüm linki ekleniyor.
burada değerini yitirmiş,uygulamadan kalkmış (mesela artık uygulanmayan yada güncellemesi gerektiği için eski versiyonundan vazgeçilmiş programlar)
eski güncelliğini yitirmiş paylaşımlar (2 yıl önce üye olmuş ama hoşbulduk mesajı hala başlık halinde)
piyasadan kalkmış haberler (bir donanım kartı tavsiye edilmiş ama artık zamanın gerisinde kalmış,birtarife tavsiye edilmiş ama tarife uygulamadan kalkmış)
işe yaramıyan prg.lar (denenmiş ve gereksiz olduğuna karar verilmiş paylaşımlar)
gibi artık bilgi kirliliği oluşturan başlıkları bir arada geri dönüşüm linkinde toplanmalı
böylece aranan şeyin ne olduğu nasıl olduğuna bakılmaksızın hedefe daha hızlı ulaşılabilir, site daha düzgün ve daha verimli olacağını düşünüyorum....
arşivde her daim canlı olacağından albenisi artacaktır.....
saygılarımla.............
flag_tr BENİM PLAKAM YERLİ
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Re: geri dönüşüm bölümü
Öneri icin tesekürler bizde o uygulamanin ismi Link cöplügü , ve yillardir uygulaniyor
- Devils
- Kilobyte4

mmm
doğrudur...
peki nerede üyeleremi kapalı yada ben göremiyorum, yada pek canlı tutulmuyor?mu acaba
doğrudur...
peki nerede üyeleremi kapalı yada ben göremiyorum, yada pek canlı tutulmuyor?mu acaba
- Devils
- Kilobyte4

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19700 kez
Üyelere acikti lakin oradaki basliklarin altindan devam edildigini gördük su an üyelere kapali
- Devils
- Kilobyte4

Valla mod olarak gördüğümüzden bende üyelerin gördüğünü zannediyordum konuyu görünce baktım bir tekrar sonradan jeton düştü :D
link çöplüğüne gönderilen başlıklar kilitlenirse üyelerin görmesi sağlanabilir
tabiki usta uygun görürse :wink:
tabiki usta uygun görürse :wink:
- Devils
- Kilobyte4

Evet üyelerin görmesini istersen Tarkan abi taşıdığımız başlıkları kilitleriz.
konu açılmıştı ama kapatıldığı söylenmedi..
bu tip şeyler mod bölümünde paylaşılmadığı için bende üyeler görebiliyor zannediyordum, arkdaşlar "göremiyorum" diye yazınca "nasıl olur" diye hayret ettim, tabii o zamanda moderasyon değilde madarasyon durumları oluyor.
bu tip şeyler mod bölümünde paylaşılmadığı için bende üyeler görebiliyor zannediyordum, arkdaşlar "göremiyorum" diye yazınca "nasıl olur" diye hayret ettim, tabii o zamanda moderasyon değilde madarasyon durumları oluyor.