Sağ tıka hemen sil komutu
-
Babhomet
- Bit

Sağ tıka hemen sil komutu
Selamlar arkadaşlar,
Bu bilgiler için çok teşekkür ederim öncelikle,benim bir ricam olacak,
SHIFT+DELETE / direk silme komutunu sağ tıka ekleyebileceğim bir reg kaydı vermeniz mümkün mü,
"Geri dönüşüm kutusuna taşıma hemen sil" diye bir şeçenek var biliyorum ama bazen tamamen bazen de geçici olarak silmem gereken dosyalar çıkıyor tercimi sağ tıkla bir kerede halledebilmek istiyorum, hem 32 hem de 64 bit Win7 de çalışırsa çok makbule geçecek,
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,saygılarımla...
Bu bilgiler için çok teşekkür ederim öncelikle,benim bir ricam olacak,
SHIFT+DELETE / direk silme komutunu sağ tıka ekleyebileceğim bir reg kaydı vermeniz mümkün mü,
"Geri dönüşüm kutusuna taşıma hemen sil" diye bir şeçenek var biliyorum ama bazen tamamen bazen de geçici olarak silmem gereken dosyalar çıkıyor tercimi sağ tıkla bir kerede halledebilmek istiyorum, hem 32 hem de 64 bit Win7 de çalışırsa çok makbule geçecek,
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,saygılarımla...
-
Babhomet
- Bit

Re: Sağ tıka hemen sil komutu
Tekrar merhabalar,
http://www.4shared.com/get/288752611/f6 ... A478.dc209 linkinde sağ tık menüsüne "hemen sil" seçeneği ekleyen bir dosya var fakat bir sürü şeyi silmiyor,örneğin içinde başka uzantılarda karışık içerikli dosyalar olan bir klasörü veya kendi setupını tek hamlede sildiremiyorum,açıp tek tek silersem sorun yok ama o da sıkıntı işte,
Açıkçası verimli değil,istediğim komutu eklemesine rağmen düzgün çalışmadığından tatmin edici değil,
Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim,
Saygılarımla...
http://www.4shared.com/get/288752611/f6 ... A478.dc209 linkinde sağ tık menüsüne "hemen sil" seçeneği ekleyen bir dosya var fakat bir sürü şeyi silmiyor,örneğin içinde başka uzantılarda karışık içerikli dosyalar olan bir klasörü veya kendi setupını tek hamlede sildiremiyorum,açıp tek tek silersem sorun yok ama o da sıkıntı işte,
Açıkçası verimli değil,istediğim komutu eklemesine rağmen düzgün çalışmadığından tatmin edici değil,
Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim,
Saygılarımla...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
https://www.sordum.net/?p=4075
sorunuzun cevabi üstteki linkte , sanirim ana sayfamizi takip eden yok
çok tehlikeli bir komut, bomba gibi.
o yüzden araya "silmek için eminmisin" diye sormasını sağlayan /p komutunu koyarsan daha iyi olur.
o yüzden araya "silmek için eminmisin" diye sormasını sağlayan /p komutunu koyarsan daha iyi olur.
-
Babhomet
- Bit

Hocam ilginiz için sağolun ama sanırım yine anlatamadım,velociraptor yazdı:https://www.sordum.net/?p=4075
Kusura bakmayın pek iyi bir kullanıcı sayılmam,
İçeriği sil komutu değil istediğim,bu da siliyor ama klasör içinde birşey varsa onları siliyor,atıyorum bir resim veya texti masaüstündeyse açık şekilde direk silmiyor eğer silmek istediğim şey klasörde değilse işe yaramıyor,benim istediğim üzerine tıkladığımı silebillmek,içeriği değil yani tümünü,
Bunu yapabiliyor muyuz?
Bu arada emin olun ana sayfayı kayıt olmadan önce tek tek gezdim,rastlasaydım sizi yormazdım,
Saygılar...
Bunu indir Tıkla sonra evet de kurulsun...
indir
Kod: Tümünü seç
http://hotfile.com/dl/50750628/d1c48a7/Sag_tusa_icerigi_Sil_ekleyelim.rar.html-
Babhomet
- Bit

Sayın üstadlarım,mendenn yazdı:Bunu indir Tıkla sonra evet de kurulsun...
Gerçekten de anlatamadığımı görüyorum,benim yetersizliğim,özür dilerim,
Sanırım örneklemem yanlış oluyor,siz klavyeden shift+delete+enter yaptığınızda klasörüyle beraber ne varsa siliyor ya benim istediğim işte o,
Sadece içeriği siliyor olması değil,hepsini silen o klavye kısa yolunun sağ tıka eklenebilir halini istiyorum,sizin verdiklerinizde içini silse de klasör öylece duruyor,ayrıca klasör dışında bir obje varsa (yani masaüstünde tek bir video dosyası gibi) onu da silemiyor,hatta o durumda "hemen sil" seçeneği dahi çıkmıyor,oysa ki shift+delete+enter klavyeden yapılınca esamesini bırakmıyor,bana lazım olan da o,
Ancak bir türlü ifade edemedim sanırım kendimi,olmuyorsa olmuyordur,sabrınız için çok teşekkür ederim,
Saygılarımla...
abi ben arkadaş anlamıyorum diyence Tarkan abinin verdiğini reg yapıp verdim... ama anladım ki onun derdi başka...modestus yazdı:mendenn verdiğin,yukarda verilenle aynı..
-
Babhomet
- Bit

Hocam günaydınlar,
Emeklerinize sağlık uğraşmışsınız lakin bende yine içeriği sildi klasörde ama klasörü bıraktı bu problem devam ediyor,
Akabinde tek dosya gösterdiğimde direk sildi,bu kısmı tamam,
Buna rağmen aslında bu eklenti pek de pratik olmamış hocam, dos penceresinin açılması "e" tuşlayıp enterledikten sonra silmesi bakımından direk shift+delete kullanmaktan farkı yok,affınıza sığınarak bana onay falan istemeyen bir eklenti hazırlamanızı rica edebilir miyim?
Varsın silsin,bana pratik olması daha elzem,buna "e+enter" yapmak da klavyeye iş çıkartıyor nihayetinde,ben tıklayayım silsin ne sorsun ne dursun istiyorum,
Saygılarımla...
bu imkansız defalarca denedim içeriğide klasörüde siliyor ama bir şartla içerikten tek dosya dahi kullanımda olmayacak kullanımda olanı silmez.bende yine içeriği sildi klasörde ama klasörü bıraktı
ayrıca denemelerimde dos ekranında normal font haricinde kuru kafa,gometrik şekiller çıkarsa veya dosya adında böyle fontlar varsa mesela almancadaki üzerinde iki nokta olan A harfi gibi, almanca yazılı dosyaları yine silmiyor sebebide silmek için verilen adres menünün gittiği adresi tanımıyor.
bu bir hata üzerinde çalışıyorum.
masaüstüne yeni klasör oluştur içini dosya doldur işlemi yap tek klasörün alt dosyalarla beraber kalktığını göreceksin, yüz defa denedim sorunsuz sildi.
-
Babhomet
- Bit

Haklısınız hocam,modestus yazdı: bu imkansız defalarca denedim içeriğide klasörüde siliyor
Restarttan sonra dediğiniz gibi oldu,sanırım önceki yüklemeler falan bir çakışma olmuştu,düzeldi,
Onay istemeden sildirmek için ne yapmalıyım,
Saygılar...
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19693 kez
En Pratigi su :
sag tusta zaten delete fonksiyonu var , bu sagtustaki delete ye basarken kalici olarak silmek istediginiz dosyalarda shift tusuna basin , ne registry gerekir nede baska birsey
sag tusta zaten delete fonksiyonu var , bu sagtustaki delete ye basarken kalici olarak silmek istediginiz dosyalarda shift tusuna basin , ne registry gerekir nede baska birsey
-
Babhomet
- Bit

Hocam merhabalar,velociraptor yazdı:En Pratigi su :
Elbette o metodu da biliyorum ancak maksat zaten klavyeyi veya mouse'u en az şekilde kullanmak değil mi? Sağ kulakçığa eklediğimiz her yeni özellik ayrı bir rahatlık işte,ben de buna taktım, bu reg ile tek tıkla işim olsun diye düşünmüştüm,sizleri de bolca yordum,kusuruma bakmayın,
Saygılarımla...