Yaa biliyorum..Daha ilk günden beri niye kendi sistemimi yüklemişim diye homurdanıyorlar.Dedim ya 50tl servis ücreti çıkardılar.Yani onların yazılımı olacak illa ki.. :!: :!:
Bende geçen pazartesi getirdiklerinde,Sizin yazımınızı test edicem reset atmazsa,kendi yazılımımı yükliyecem,reset atarsa 50tl öderim dedim..Çünkü yazılımla ilgili olmadığını çok iyi biliyorum.Karşılarında köylü Memet ağa var zannediyorlar.. :evil:
Yeni sistem reset atiyor
- uçs
- Petabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19837 kez
Re: Yeni sistem reset atiyor
Abi ne yazilimi , yazilimdan reset mi atarmis , biraksinlar bu isi , virüs yoksa kesin donanim
- uçs
- Petabyte3

adamlarla konuştum en kısa zamanda gelip ilgileneceklerini söylediler.
vatandaşlar düz bilgisayarcı, "ekran kartı boştayken 49 derece bu normalmi" diyorum "haklısın abi" diyor,"programlarla uğraşınca 4 saat sonra reset atıyor" diyorum "peki windowsu reset atmadan nasıl yükledin" diyor, "windowsu yüklemek kaç saat sürer sen dört saattemi yüklüyorsun" diye soruyorum "süre belli olmuyor abi" diyor "sen ne diyorsun tüm donanımıyla en fazla 1 saat tutar "dediğimdede sen bilgisayarcımısın abi diye soruyor..
tabii sonra anlattım bilgisayarcı olduğumu..
vatandaşlar düz bilgisayarcı, "ekran kartı boştayken 49 derece bu normalmi" diyorum "haklısın abi" diyor,"programlarla uğraşınca 4 saat sonra reset atıyor" diyorum "peki windowsu reset atmadan nasıl yükledin" diyor, "windowsu yüklemek kaç saat sürer sen dört saattemi yüklüyorsun" diye soruyorum "süre belli olmuyor abi" diyor "sen ne diyorsun tüm donanımıyla en fazla 1 saat tutar "dediğimdede sen bilgisayarcımısın abi diye soruyor..
tabii sonra anlattım bilgisayarcı olduğumu..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19837 kez
Abi bu is coluk cogun elinde ülkemizde , msn te chat yapmasini bilen bilgisayarci saniyor kendini , hey Allahim yaa