Toplantı Western Digital’in Kuzey ve Güney Avrupa, Güney Afrika ve İsrail bölgelerinden sorumlu Kıdemli Satış Direktörü Ian Keene ve Doğu Avrupa, Rusya, Orta Doğu ve Türkiye’den sorumlu Kanal Pazarlama Müdürü Truus Hoeve’un katılımı ile gerçekleşti.

Western Digital EMEA Kıdemli Satış Direktörlerinden Ian Keene SSD ile Western Digital’in artık tüm segmentlerde pozisyon aldığını belirterek, Western Digital’in son kullanıcı SSD pazarına giren ilk sabit disk üreticisi olduğunu vurguladı.
Western Digital EMEA Kanal Pazarlama MüdürlerindenTruus Hoeve ise Western Digital’in yeni ürün modellerini tanıtarak, veri depolama ve yedeklemenin önemine değindi. Hoeve son kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun verilerini hala DVD ve USB belleklere kaydettiğini söyleyerek, her 3 kişiden 1’inin hiç yedekleme yapmadığını belirtti.
Toplantıda Türkiye Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu Western Digital’ın son yıllardaki büyüme oranlarının memnuniyet verici olduğunu vurguladı ve bu trendin devamı için yapılan çalışmalardan bahsetti.
Basın ve bayi kanalı için düzenlenen iki farklı toplantıda Western Digital EMEA Halkla İlişkiler Yöneticisi Daniel Mauerhofer de hazır bulundu.
CNET

