Denediğim yöntem:
-------------------------------------------------------------------------------
1- Bios Pilini söktüm belki olur diye ama olmadı.
------------------------------------------------------------------------------
2- ATAPWD 1.2: Hard Disk Password Utility. (Hirens Boot Cd nin içinde var). Bu program Hdd görüyor fakat şifreyi ayarlamak için Master Kodu istiyor. Neyin nesi bu kod onuda anlamadım.
Lakin bunda danda bişey çıkmadı.

3- UnLock Hdd bu programda süper çalışıyor ama tam son noktaya geldi Code istiyor :D... Beleş görünümlü ücretli bir program Hdd nin boyutuna göre iki dolardan başlıyor :D ... internete bağlı olmak şart.
4-AFF Repair Station Buda UnLock Hdd ile aynı Paralı. bu da olmadı. internete bağlı olmak şart.
5- MHD3 adlı bir program var. Tam deneyecektim. Arkadaşın dükkanında elektrik gitti. Deneyince sonucu yazacam.

Kullanımı Kolay, Boot CD yada BOOT Diskete programı at. Dos ekranında iken çalıştır. HDD hangi kanala Takılı ise seç 2 dak ile 3 dak arasında şifre kırılıyormuş...
Not: programı indirir iseniz Zipten çıkarın ve kullanım sonra HDD deki veriler kayıp oluyor.
6- Linux unlock
For those of us using Linux, we have written an isd200 driver patch for unlocking the disk. This modified driver will automatically unlock the disk when you connect your Archos via USB, so you don't have to do anything special. Apply the patch to a 2.4.18 linux kernel tree.
diyelim ben Linux kurdum ? Bunu Linux un neresine atmalıyım?
7- There is also a program for win32, ArchosUnlock.exe, that creates a linux boot disk with the below mentioned patched isd200 driver.
Bu program windows altında 6. sırada bahsedilen patch lenen isd200 driver linux boot diski oluşturyor.
8- Victoria
Win32 application and is designed for Windows NT (2000, XP). In Windows 9 x and Me some features may work more slowly.
Winodws uygulamasıdır. Bazı özellikleri windows altında yavaş çalışabilir.
9- Joe's KeyMaker 9 USB PRO ücretli
10- Çeşitli Cihazlar bu şifre kırma için
Sizin tavsiye ve önerileriniz var mı? Program yada başka bir yöntem.?