Pil ömrü hakkında basit bir soru !
- Specialcafe
- Byte3

Pil ömrü hakkında basit bir soru !
Arkadaşlar, diski bölüp küçük bölümde ubuntu, diğerinde Windows 7 kullanıyorum, pcnin pil ömrünü göz ününde bulundurursak ubuntuda pilin daha uzun dayanması gerekmezmi? Yoksa süre ikisindede aynımı olur?
Re: Pil ömrü hakkında basit bir soru !
bu tamamen kullandığın programlara bağlı bir durum, işlemciyi kastıran herhangi flashı bol olan sitelerde uzun süre kalma veya aynı şekilde farklı antivirüs veya ağır programlar kullanmada pilin deşarj durumu değişiyor.
ama windows7 gibi her güncellemede huy değiştiren işletim sistemi için bu değişir win7 kurulu aynı marka ve model iki laptop arasında pil ömrü açısından çok fark olabiliyor.
ama windows7 gibi her güncellemede huy değiştiren işletim sistemi için bu değişir win7 kurulu aynı marka ve model iki laptop arasında pil ömrü açısından çok fark olabiliyor.
- Specialcafe
- Byte3

win7 kurulu aynı marka ve model iki laptop arasında pil ömrü açısından çok fark olabiliyor.
çok ilginç :shock: o zaman en iyisi pildeyken ubuntu kullanmak.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21124 kez
win 7 neticede vista türevi , ve vista da pili , yagi bol bulmus Arap gibi kullaniyor , ayni Laptopa Vista ve Xp kuran arkadaslarimin hepsi de ayni seyi söylüyordu , xp de pil ömrü en az 1 saat uzuyormus , hal böyle olunca ubuntuyu denemedigim halde daha iyi sonuc verecegini kestirebiliyorum