Rapid yine başladı
- uçs
- Petabyte3

Rapid yine başladı
Rapid yine başladı hata verip 2 dk.sonra tekrar tıkla demeye... :evil: :evil:
Dünden beri 6 partlık bir filmi indirip bitiremedim yaaa.. :twisted: :twisted: :twisted:
Dünden beri 6 partlık bir filmi indirip bitiremedim yaaa.. :twisted: :twisted: :twisted:
Re: Rapid yine başladı
Ben öğlen 13:00'den önce indiriyorum ne indireceksem. O zamanlarda daha kolay iniyor.
- uçs
- Petabyte3

O saatlerde pek zamanım olmuyor..Dün gece 00.30 dan sonra bir part yakaladım,o da 1.5 saat sürdü..Kesik kesik iniyor.. :evil:
aykut haklı, bende sabah başlıyorum hiç nazlanmıyor öğlene doğru kasmaya başlıyor bende bırakıyorum.
JDownloader kullanmanızı tavsiye ederim. Zırt pırt rapidshare linklerini açıp slot var mı yok mu diye kontrol etmektense, yükünüz hafifler. :)uçs yazdı:O saatlerde pek zamanım olmuyor..Dün gece 00.30 dan sonra bir part yakaladım,o da 1.5 saat sürdü..Kesik kesik iniyor.. :evil:
-
kl@n
- Byte1

ben cryptLoad isimli programı kullanıyorum,indireceğiniz rapid linklerini seçerek kopyala dediğinizde Link toplayıcı açılıyor ve ekle dediğinizde linkler ekleniyor, bu program rapidin sayımdan sonraki harf karakterlerini de otomatik olarak kendisi giriyor,sizin başka bir işlem yapmanıza gerek kalmadan o aşağıda indiriyor,ancak bilgisayarı başlattığınızda otomatik olarak çalışmıyor,elle çalıştırmanız gerekli, tavsiye ederim.
Programın adresi: http://cryptload.info/download/
Programın adresi: http://cryptload.info/download/
rapidin o devri çoktan kapandı, program biraz eski bir sürüm galiba.bu program rapidin sayımdan sonraki harf karakterlerini de otomatik olarak kendisi giriyor
-
kl@n
- Byte1

program eski değil,güncellemelerini kendisi yapıyor ama ben yanlış yazmışım,kendim elle girip indirmediğim için halen bu uygulama devam ediyor ve bu programda bu işi kendi yapıyor sanıyordum. şahsen benim beğenerek kullandığım bir program olduğu için alternatif olarak belirtmek istedim, beğenmezseniz kurduktan sonra kaldırabilirsiniz
tamam öyleyse mesele yok teşekkür ederim deneyip test edelim.
teşekkür ederim klon.
teşekkür ederim klon.