Klasör silinmiyor?

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
zafer
Byte1
Byte1

Klasör silinmiyor?

Mesaj gönderen zafer »

Masaüstünde gereksiz içi boş bir klasör var sildigim halde bilgisayara reset atınca geri yükleniyor güvenli kipte ve unlocker programı ile silmeye çalıştım yine olmadı bir çözüm yolu varmı.Yardımlarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Re: Klasör silinmiyor?

Mesaj gönderen modestus »

klasörün ismi nedir?, isimsizmi?.
araçlar>klasör seçenekleri>görünüm>gizli dosya ve klasörleri göster ve ayrıca "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" deki tiki kaldır dosyanın içine bak hala boşmu?
doluysa içindekileri silmeye çalış, içindek silinemiyorsa ctrl+alt+del ile görev yöneticisini aç orada o dosya adına benzeyen ne varsa "işlemi sonlandır" ile kapat, sonra tekrar silmeyi dene.

+ şurayı incele:
viewtopic.php?f=9&t=72102&p=258957&hili ... en#p258957

ayrıca:
revouninstallerin hunter modunu yada perfect uninstallerin force uninstaller seçeneğini kullanarakta silmeyi deneyebilirsin.

veya:
killbox.exe adlı programı deneyebilirsin.
zafer
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen zafer »

Söylediklernizi yaptım ama bir işe yaramadı yine aynı. Şöyle söyleyim oyun download yapıyordum iptal ettim sonra masaüstüne attıgı klasörü silsem bile pc'ye reset attıkdan sonra geri geliyor klasörün ismide God Of war 2.
Knoppix61
Byte3
Byte3

Mesaj gönderen Knoppix61 »

unlocker programını yükle. sileceğin klasöre sağ tıkla unlockere tıkla eylemlerden sil ok de . birde böyle dene bakalım klasör silinip yeniden oluşturuluyorsa aklıma virüs geLiyor birde taratma yapmanda fayda var.
zafer
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen zafer »

Yardımınız için teşekkürler denedim olmuyor ama virüsten kaynaklı oldgunuda sanmıyorum kaspersky ile bi kac defa tarama yaptım yine sonuc alamadm.
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Mesaj gönderen modestus »

birde regseeker ile regeditde God Of war olarak ara çıkanları sil, yedek alıyimi dediği zaman al,hata verirse yedeği geri yüklersin.