bendede bu sorun var ne yaptıysam halledemedim
ati 9.8 sürücüsünden sonra 9.11 e kadar olan sürümler (9.8 de sorun yok)
ekran kartım ati hd 3650 512 mb sappihire olmasına rağmen 9.11 sürücüsünü yükleyince visiontek 2600xt oluyor g-puz programından da catalyst tende baktım aygıt yöneticiside dahil ekran kartım değişiyor
amd nin sitesinden hertürlü driver ı hotfix leri yükledim
sappihiretech in sitesindende öyle ancak sonuç değişmedi
ekran kartı değiştiği için donanımsal özellikleride ayrışmaya asimileye uğrarmı????
bu performansı etkilermi ve bu problemi çözmenin bir yolu varmıdır
sappihire ile irtibata geçebileceğim bir iletişim adresi varmıdır..........
HD3650 - RADEON HD2600 XT Agp Driver (Sorun)
Re: HD3650 - RADEON HD2600 XT Agp Driver (Sorun)
bendede bir ara eski model 256 sappihire vardı gıcık gittiğim birisine hediye ettim, "al belanı bul" diye.. :D
problemli karttır eski sürücüyle devam et derim.
şu an bende radeon ekran kartı var kendi sürücüsüyle 3d hiçbir oyunu açmıyordu başka sürücü yükleyince gayet güzel çalışmaya başladı, atinin hiç alakasız bir kartın sürücüsünü deneyerek buldum şu an hepsini açıyor.Bir fikir verir diye yazdım. :wink:
problemli karttır eski sürücüyle devam et derim.
şu an bende radeon ekran kartı var kendi sürücüsüyle 3d hiçbir oyunu açmıyordu başka sürücü yükleyince gayet güzel çalışmaya başladı, atinin hiç alakasız bir kartın sürücüsünü deneyerek buldum şu an hepsini açıyor.Bir fikir verir diye yazdım. :wink:
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
abi sappihre in sitesinden 9.12 win 7 driver ndiridm
benim hatam sapiihire türkiye sayfasında driver aramam oldu türkiye sayfasında windows 7 driver yok şuan eklendimi bilmiyorum bakmadım ama 1 ay a kadar yoktu international uluslararası sitesinden windows 7 driver ı indirdim sorunsuz kuruldu ve çalışıyor donma kitleme restleme yada oyunlarda problem hiç çıkartmadı........
benim hatam sapiihire türkiye sayfasında driver aramam oldu türkiye sayfasında windows 7 driver yok şuan eklendimi bilmiyorum bakmadım ama 1 ay a kadar yoktu international uluslararası sitesinden windows 7 driver ı indirdim sorunsuz kuruldu ve çalışıyor donma kitleme restleme yada oyunlarda problem hiç çıkartmadı........
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
vista driverini da kursan kabul edebiliyor
yani en azından bende etti.