İnternet üzerinden ortam dinlemesi yapılabilir mi?
- skinnycem
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 2 kez
İnternet üzerinden ortam dinlemesi yapılabilir mi?
Bu konuyu internette araştırdım ancak tatminkar bir açıklama bulamadım.Bilgisi olan varsa veya yönlendireceği bir adres varsa şimdiden teşekkür ederim.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21290 kez
- skinnycem
- Kilobyte4

Re: İnternet üzerinden ortam dinlemesi yapılabilir mi?
İnternet üzerinden başka bir ortamda bulunan pc yi de kullanarak o ortamı dinleyebilir miyiz?
- dj747
- Kilobyte1

Sanırım arkadaş internete bağlı bulunan bir bilgasayardaki mikrofonu kullanarak ortamı dinleme istiyor :shock:
diğer bilgisayarda ön hazırlık yapmadan çok zor.
bunun için direk dinleme olabilirmi bilmiyorum ama kayıt programı koyup sesleri kaydedebilir ve bu kayıtları radmin tarzı bir programla birebir çekerek dinleyebilirsin.
bunun için direk dinleme olabilirmi bilmiyorum ama kayıt programı koyup sesleri kaydedebilir ve bu kayıtları radmin tarzı bir programla birebir çekerek dinleyebilirsin.
radminin kayıt özelliği yok.
-ses kaydeden herhangi bir programla sesleri kaydedin.
-sonra radminle masaüstü paylaşımı değilde dosya paylaşımı kısmına girin, bu bölümde sizin girdiğiniz hiçbir şekilde anlaşılmaz alttaki ikonuda gizlediğinizde programın yüklendiği bile anlaşılmaz.
-sonra kyıt yapılan klasörü bulup kendi bilgisayarınıza alın, hepsi bu.
ama radmin olmadan yapmakta mümkün zamanlayıcı programlar var, o saatte kayda başlar ve siz başka bir zaman sonra gidip aynı bilgisayardan o kayıtları alıp dinlersiniz.
-ses kaydeden herhangi bir programla sesleri kaydedin.
-sonra radminle masaüstü paylaşımı değilde dosya paylaşımı kısmına girin, bu bölümde sizin girdiğiniz hiçbir şekilde anlaşılmaz alttaki ikonuda gizlediğinizde programın yüklendiği bile anlaşılmaz.
-sonra kyıt yapılan klasörü bulup kendi bilgisayarınıza alın, hepsi bu.
ama radmin olmadan yapmakta mümkün zamanlayıcı programlar var, o saatte kayda başlar ve siz başka bir zaman sonra gidip aynı bilgisayardan o kayıtları alıp dinlersiniz.
- skinnycem
- Kilobyte4

Örnek ses kaydeden program ismi nedir? Tabi hedef pc de mikrofon takılı olması lazım değil mi?
ben bunun kameralı kayıtlı olanını yapmıştım mikrofonla kayıt için biraz araştırma yapıp programını seçmen lazım googleda bol miktarda var.