
Birde bu işaretli yerin anlamı nedir?


Arkadaşlar burda yazılanı xp'de uyğulamak mümkündürse lütfen detaylı anlata bilirmisiniz?!Ram az olanlar icin bir cozum.Genelde masa ustunde birden fazla islem yapildiginda ram yetersiz gelir ve yavas calisir.Bazi antivirus programlarida fazladan ram kulanir ve makinayi kasar.Ram alacak olmiyan arkadaslar icin bir cozum sunacagim.Belki terimlerden hatam olabilir.Oncelikle bilgsayarima sagtikla ve ozelikleri secin.Orda gelismisi secin.Gelismisi actiginizda en uste(gucbirimi!)onu secin.(turkcesini bilmiyorum.)yine gelismisi secin ve alta gir/degistir e basip acilan pencerede bir deger girin.Mesela sizin deger 256-512 se siz 700-1400 girin ve degistire basin.Verdiginiz deger sizin harddiskinizden oraya yer aktarilmis olur.Makinaniz rihatlar yani.Eger tam anlatamadiysam bu yontemi bilen arkadas yazsa cok kisiye yardimi olur kanisindayim.Ben turkce bilgisayar terimlerini pek iyi bilmyorumda.








Teşekkürler bu yöntem baya işe yaradı, peki neye dayanarak bu rakamların seçildiyin söyleye bilirmisin yani neden 600 değilde 500 ve neden 800 değilde 750 seçildi?modestus yazdı:tamam, doğru yapmışsın..
Nasıl, 500 olarakmı yoksa 750 olarakmı her iki degerde ayni olsun?velociraptor yazdı:her iki degerde ayni olsa daha verimli olur