Pc'de Yüksek Ses(Acil)
- daddy_cool
- Megabyte3

Re: Pc'de Yüksek Ses(Acil)
Yok hocam daha terfi edemedik.En azından 1 sene daha böyle idare eder beni bu makina.ama parça takviyesi yaptım makinaya. 2 tane SAMSUNG 500GB ve 1 TB lık HDD aldım.160 GB lık SATA 1 Western HDD ile tam 4 yıl idare ettim.Nasıl etttim bilemiyorum ama ettim işte :) şu SAMSUNG HDD yi takınca makina eskisine oranla briz birşekilde hızlandı.Ahh bir de Anakartım İntel olmasaymış diyorum keşke.Zamanında pek anlamadığımız için bu işlerden İntel almıştım anakartı.OverClock un "O" suna bile müsade etmiyo intel.eğer overclock da yapaydım bu makineyi en azından 3.8 i görürdüm diye düşünüyorum ben bu makinede.onun haricinde 1 GB RAM var üstünde ama bu aralar şeytan aklımı bayaa bi kurcalıyo gidip de 70 TL bayılıp 1 GB bi RAM daha alıyım diye ama bakıcaz bakalım.(İşin kötü trafı anakar DDR 400 RAm kullanıyo.DRR 2 olsa neyse diyecem alacam ama eğer ben bu makinayı 1 yılsonra değiştirirsem alacağım DDR 400 lük ram de pek bi işe yaramayacak.HDDleri aynı zamanda ileriye de dönük oldukları için tereddütsüz aldım) Ben bu makineyi bugüne kadar tutabilmişsem bir nebze bile olsa XPspeed in payı vardır bunda.Bundan sonra alacağıım makine Core i7 olur diye düşünüyorum.Gidip de Core2 duo veya Core Quad almam bu devirde.Gerçi şuan en iyisi yine Core2 Quad ama bu makine benim elimde daha en azından 1 sene daha kalacağı için o zamana kadar Corei7 lerin fiyatı da düşecektir.
velociraptor yazdı:Modestusa sorun beni balik yemisligimiz bile var ,
evet arkadaşlar, ben söylemek istemedim ama madem üstad söyledi demekki sakıncası yok.daddy_cool yazdı:@modestus nerede oturuyorsun?
ben avcılarda oturuyorum velociraptorla beraber avcılarda sahilde balık ekmek yedik, toplam iki defa buluşup gezdik.
nasıl biri olduğuna gelince uzun boylu normal kilolarda beyaz tenli, erkek gözüyle tam anlatamasamda yakışıklı bir arkadaşımız..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
- daddy_cool
- Megabyte3

Tamam.Bu tarifler üzerine hemen robot resmini çizip bu forumda yayınlıyorum o zaman.Görenlerin hemen gerçek resmini çekip forumda yayınlamaları rica olunur hahaha hahaha
Bu arada adminim daha kaç sene öncesinden bana bir sözünüz vardır görüşelim diye ama unuttunuz sanırım?
Bu arada adminim daha kaç sene öncesinden bana bir sözünüz vardır görüşelim diye ama unuttunuz sanırım?
- velociraptor
- Yottabyte4

cidden unuttum , Türkiyede 2,5 ay kadar kalip berline geri döndüm (cünkü 2 yildir TR ye gitmiyordum)
- daddy_cool
- Megabyte3

Ahh hocam ahh.Hani şu bi ordan bi oraya kaçamak yapan ünlü hacker lar gibisiniz.Yakalayamadım sizi bi türlü :D
Bundan sonraki Türkiye'ye gelişinizde balıklar benden o zaman? :)
Bundan sonraki Türkiye'ye gelişinizde balıklar benden o zaman? :)
- velociraptor
- Yottabyte4

:) , davet ettigim yakinda oturan forum üyelerinin isleri oldugundan gelmediler ama seni unutmusum , insallah birdahaki sefere
- daddy_cool
- Megabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

- daddy_cool
- Megabyte3

:D
Nyse bi dahakine geldiğinizde benimle irtibata gerçerseniz sevinirim...
Nyse bi dahakine geldiğinizde benimle irtibata gerçerseniz sevinirim...
- daddy_cool
- Megabyte3

ehehe güzel olmuş gerçekten ama bu robot bahsettiğiniz gibi pek de uzun boylu durmuyor.Ayrıca bu robot çok şişman :D
- ultrailker
- Megabyte1

bi aralar forumda askerlik fotoğrafı geziniyordu ama tarkan abi kendini karalamıştı o fotoda. birinde vardı o foto ama kimde vardı hatırlayamadım şimdi :)
- dj747
- Kilobyte1

Tarkan abi laptopunda vista kullanmadığını tahmin ediyorum :D Temaysa nerden indirebilirm abi ? Sen kullandığına göre sistemi yormuyordur çünkü :)
- velociraptor
- Yottabyte4