TEKDOSYA.COM
Dosya Upload hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aynı anda aynı hızda 10 servere upload yapın üstelik rapidshare hesabınızı da kullanabilirsiniz.
Size aci ama gercek bir ipucu vereyim :
1.) ismi Türkce olan bu tarz sitelerden uzak durun
2.) Link ismi türkce olan Oyun , filim vs indirmeyin %99 ya oyun calismaz yada Ripleyen kisinin ilk denemesidir (nette cok karsilastim)
3.) Online Türk alisveris sitelerinden uzak durun
4.) Hosts , domain name vs alimlarinizi güvenilir dense dahi Türk sitelerinden yapmayin
5.) Bizimkilerin acitigi resim upload vs sitelerine resim upload etmeyin,ömrü maksimum 1 yil olacaktir (örneklerini 1000 defa yasadik)
.....
evet haklısın online alışveriş derken hepsiburada.com ve gittigidiyor.com dışında uzak durun tabi :D
ayrıca alternatif (siteye üye olunca 11 upload sitesine kadar upload yapabiliyorsunuz aynı an ve para kazanma şansınızda var ayrıca 1000 download 2$ olarak) http://www.uploadjockey.com/
aslında sanala genede fazla güvenmemek gerek diye düşünüyorum ben sadece fiyatlara bakmak için giriyorum satın alıcaksam gidip yerinden almayı tercih ediyorum
aşağıdaki sitede 24 farklı siteye aynı anda upload edebiliyorsunuz. rapidshare hesaplarınıza upload edebiliyor collector veya premium fark etmiyor. ben beyendim upload ediceklere duyurulur.