arkadaşlar davetiyeli üye alan Türk Torrent siteleri arıyorum ve tabikide davetiye :) bu aralar rapid ile uraşamadığım için torrent takılıyorum ondada bircok sağlam site hep davetiye ile üye alıyor eğer forumda varsa sahip arkadaş bekliyorum.
(site adı vermek istemedim reklama kaçar diye. herhangi site olabilir özelden de ulaşabilirsiniz veya benden başkada isteyen arkadaş olursa burdan yazarsanız daha cok yardımınız dokunur.)
Torrent Davetiye'si lazım.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21124 kez
Re: Torrent Davetiye'si lazım.
bu yasima kadar su torentlerden 16 binlik internetim ile dahi tek birsey indiremedimya indirenlere sasiyorum , bana sahsen bedava verseler torentlerden hicbirsey indirmem
- Quarentina
- Kilobyte3

Hocam niye öyle diyorsunuz :) bence rapidden cok cok daha sağlıklı ve daha hızlı en azından part derdi yok birleştirme derdi yok bozuk cıkma derdi yok ha tek sorun bazen seed az oluyor hız düşüyor ama cidden eğer sağlam torrent sitesi varsa tavsiye ederim. üstelik bittorrent utorrent gibi programlar sayesindede iş çok kolaylaşıyor.
- velociraptor
- Yottabyte4

ben rapid ten premium ile en fazla 10 dk da bir filmi indiriyorum , öyle torentlerden 20 kb ile 3 gün bekleyemem
- Quarentina
- Kilobyte3

- dnzbzkn
- Megabyte2

Hocam sizin söylediğinizde doğru ama indireceğiniz torrent'in seed ve leech değerine bakarak,dilediğiniz dosyayı premium dan indirdiğiniz hızda hatta daha hızlı indirebilirsiniz.
Ben utorrent kullanıyorum.Port ve birkaç ayar daha yapınca gayet sağlıklı download edebiliyorum.En azından rapiddeki gibi modem resetleme,süre bekleme derdi yok.
Daha dün Fuel adlı oyunu(3.40 gb)1 günde indirdim.Rapid ile aynı hızda,bir kerede,daha hızlı.
Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış :wink:
Ben utorrent kullanıyorum.Port ve birkaç ayar daha yapınca gayet sağlıklı download edebiliyorum.En azından rapiddeki gibi modem resetleme,süre bekleme derdi yok.
Daha dün Fuel adlı oyunu(3.40 gb)1 günde indirdim.Rapid ile aynı hızda,bir kerede,daha hızlı.
Yinede kullanıp kullanmamak size kalmış :wink:
- velociraptor
- Yottabyte4