Bir yakınım benden explorerda sorun olduğunu söyledi ve bir türlü yapamadım ve yardımcı olur musunuz?
En sonunda Opera kurdum fakat online dediğiniz kısımda sayfa yazılmayacak şekilde oluyor ve explorerde ise online kısmı hata veriyor ne kurabilir ve onarabilirim?
teşekkürler
modernanne sitesinde online chat yapamıyorum
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19690 kez
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Re: modernanne sitesinde online chat yapamıyorum
operada bu online mesajlaşma kısmı yarım çıkıyor solda...
Explorerda sayfada hata veriyor ve scriptler çalışmıyor sanırım ve online pencere çıkmıyor???
2 tarayıcı var.Explorerda hiç olmuyor???
teşekkürler
Explorerda sayfada hata veriyor ve scriptler çalışmıyor sanırım ve online pencere çıkmıyor???
2 tarayıcı var.Explorerda hiç olmuyor???
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:

Burdaki explorer olan olmuyor yani nasıl yapabiliriz.Online yazan kısımdan kişilerle görüşemiyoruz???Explorer hata veriyor??????1.Sorum bu.Burda explorerda online penceresinden yazışmak istiyorum.Explorer 8 kullanıyorum ve tarayıcıyı sofırlamama rahmen çözemedim....
2.sorumBurda opera var kırmızı alanla işaretlediğim alanda pencere sola doğru çok yatıyor ve yazarken yazdıklarımız görünmüyor.O penceriye daha beriye alıpta yazılanları okuyamıyorum.
En önemlisi sorunu explorerde çözmem nasıl yapabilirim?
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Explorerda online görünmüyor kişi online olsa bile ve yazışamıyoruz???Explorer sorununu online olarak chatleşme sorununu nasıl çözebilriim????
Operada online görülüyor fakat çok fazla solda gelen yazılara karşı yazı yazamıyoruz ve okuyamıyoruz????
teşekkürler
Operada online görülüyor fakat çok fazla solda gelen yazılara karşı yazı yazamıyoruz ve okuyamıyoruz????
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19690 kez
pardon ben anlamadim , chat sayfasi hangisi=? , ayrica gercekten sayfada hata olabilir , buna firewall yada bir güvenlik yaziliminiz neden oluyor olabilir (bunlari kapatarak da deneyin)
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
chat dediğim orda online arkadaş yazıyor sayfaya bakın.Benim dediğimde onda problem oluyor???
yani sağ ya da sol köşede çıkan sayfada online olan arkadaşlarınızla yazışıyorsunuz.Aynı facebook pencerisi gibi ama burda açılmıyor ve yukardaki sorunlar var ve nasıl çözebilirim?
teşekkürler
yani sağ ya da sol köşede çıkan sayfada online olan arkadaşlarınızla yazışıyorsunuz.Aynı facebook pencerisi gibi ama burda açılmıyor ve yukardaki sorunlar var ve nasıl çözebilirim?
teşekkürler
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
explorer 6 da çalışıyor 8 de sorun veriyor explorer 6 gibi köşede online arkadaşlar bölümünün çalışması için ne yapabilirim?
teşekkürler
teşekkürler