Aylık sınırsız 49 tl olanını kullanıyorum.Türk telekom aylık 49 tl olan tarifem var.Yalnız görüyorum ki filmler geç iniyor ve rapidshare manager donma yapıyor???
teşekkürler
Downloadlarım Uzun Sürüyor Ne Yapabilirim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Re: Downloadlarım Uzun Sürüyor Ne Yapabilirim
Rapidshare managerde donma yapıyor ve linkler inmiyor kapatıyorum programı ve sonra yeniden açtıyorum.Sonra kaldığı yerden devam ediyor.O nedenle ben bilgisayarımı genelde açık bırakıyorum.Açık bıraktığımda donarsa bir anlamı olmaz bilgisayarımı açık bırakmanın.Bilgisayarımın açık olup olmadığını kontrol etmeksizin filmlerimi indirmesi istiyorum.
Ne yapabilirim adım adım anlatır mısınız?
teşekkürler
Ne yapabilirim adım adım anlatır mısınız?
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19973 kez
Re: Downloadlarım Uzun Sürüyor Ne Yapabilirim
ya yazdiklarimi okumuyorsun yada Mahsus yapiyorsun , bana benim verdigim gibi biri cevap verse sunu yapardim : önce o linke tiklar programi indirir , eger orada kafama takilan birsey varsa sorar uyguladiktan sonra eger basarili olmadiysa olmadi der ve ne soracaksam sorarim , lütfen biraz daha özen göstererek soru soralim bu size birinci IHTARIMDIR
ayrica burada cevap verenlere saygi cercevesinde bir cevaptan sonra nezaketende olsa feedback , yani oldu olmadi yaptim yapmadim gibi bir cevap yazin , kimsenin babasinin usagi yok burada
ayrica burada cevap verenlere saygi cercevesinde bir cevaptan sonra nezaketende olsa feedback , yani oldu olmadi yaptim yapmadim gibi bir cevap yazin , kimsenin babasinin usagi yok burada