Office 2003 kullanıyorum.İngilizce outlook express yazılanların ne olduğunu anlıyorum ama bir türlü adres oluşturamıyorum????Outlook express adı nasıl alırım?
teşekkürler
Outlook express bir mail hesabı açmak
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21572 kez
Re: Outlook express bir mail hesabı açmak

Buradan yeni bir hesap olusturabilir yada mevcut bir hesabi silebilirsiniz
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
burda chat yapabiliyor muyuz?Bir arkadaşım var onun adresi ...@teleservice.com şeklinde bitiyor.Ne yapabilirim?Burda chat yapabilir miyiz?Şirkette çalıştığı için bu bu adresi kullanabiliyor???
teşekkürler
teşekkürler
- abraxas07
- Kilobyte2

Outlook üzerinden chat yapamazsın, ama gmail ile olur, her ikinizde birer gmail hesabı açın ve birbirinizi ekleyin, chat yapabilirsiniz..
- abraxas07
- Kilobyte2

Gmail sayfanda sol tarafdaki kutularda adres listende kayıtlı olan gmail adresi sahibi olanları göreceksin. Oradan adresin üstüne tıklayarak eğer karşı tarafda aynen gmail sayfasında ise chat yapabilirsin.
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
yahoo da şuan otomatik messenger özelliği var.Mail adresimi açtığımda otomatik olarak karşım chat deki karşılaştığım kişiler geliyor.
Bir şti de çalışan kişiler var onun outlook express hesabı @teleservice diye bitiyor ancak mail atabiliriz değil mi?
teşekkürler
Bir şti de çalışan kişiler var onun outlook express hesabı @teleservice diye bitiyor ancak mail atabiliriz değil mi?
teşekkürler