nod32nin müthiş!! koruması :)

PC güvenliği konusundaki bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Re: nod32nin müthiş!! koruması :)

Mesaj gönderen tasiyici »

tarkan abi senin verdiğin nod32 kullanıyorum ama güncellemeri yapıyor ama pc baştan açılıp kapatınca 5 dk da açılıyor nod 32 geç çalışıyor açlılırken çalışna programlardan nod 32 iptal ettim ama hızlı açılma oldu ama nod 32 her pc açtığımda tıklayarak çalıştırıyorum bu sorunu nasıl hallede bilirim
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19835 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

bu ilginc durumu bende yasiyordum , sebebini birtürlü cözememistim,taaki internetten yeni bir Xp cd si indirip denemek icin format atana kadar ,sonrasinda gerekli programlari vs yi kurdum, garip bir sekilde Nod32 yildirim gibi acilmaya basladi , kisacasi, sunu anladim ki , baazi yazilim cikardigini sananlar (Nlite gibi) yüzünden sistem mahvoluyor , artik nerelere hangi degerleri ekliyorlarsa bilemiyorum , (benimkisi sadece bir tahmin) sistemde butür sorunlar görünebiliyor , mümkün oldugu kadar bir yazilim ile sp yamalarinin entegre edilmedigi bir Cd kullanmaya gayret edin , ben sorunumun kendiliginden cözüldügüne o sekilde sahit oldum
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen tasiyici »

viewtopic.php?f=5&t=41787
tarkan abi şimdi bu xp cdni indiriyorum bu sağlamdır dimi evet haklısın sp3 ekleyiyorlar boyuttan kazanmak için dosyaları siliyorlar ilerde xp sorunlar yasıyoruz peki en üstte verdiğin xp yi deneyeceğim sence iyimi zaten herkez modifiyeli xp yapıyor bu yüzden 50 tane xp indirip denedim hepsi sorunlu idi
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19835 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Bende birazdan oradan Almanca ve Türkce olmak üzere 2 Xp indirecegim , Original Microsoft yapimi diye biliyorum
Kullanıcı avatarı
iguana
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iguana »

şunu farkettim... smart ram kullanıyorum... nod 32 business te ramim 650 civarında duruyor... mcafee ile şu an ramim en yüksek 285 ve en düşük 230 kırmızı göstergede... anlaşılan ram den çok yiyor...
Kullanıcı avatarı
iguana
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iguana »

kim ne derse desin en iyisi nod32 ramim rahatladı yahu :))
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Son versiyonu ve ilaç konusunda sıkıntı oluyor bunda.En önemlisi bence ilk önce iyi bir firewall ve virus korumanın aktif olması ve viruslü sitelerden zarar görmeden bilgisayarı koruması.Kis bunu daha çok sağlıyor...