Geri döndük
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21202 kez
Geri döndük
sizlerin yogun destegi sayesinde geri geldik , gerek attiginiz emailler ile gerekse msn konusmalarimiz sirasinda verdiginiz destek sayesinde üyelerimizin kapatma kararini haketmedigi kanaatine vardik , aramizda sadece calmak icin bulunanlar oldugunu biliyoruz , bunlar hayat varoldugu sürece varliklarini devam ettirecekler.
-
magicstigvolki
- Byte2

Re: Geri döndük
Sitenin geri dönmesine gerçekten çok sevindim dediğiniz gibi bişeyler çalanlar hayat var olduğunca olucaktır ne yazıkki.
Forumun yeniden yapılanması kapsamında yapılabilecek bişey varsa yardımcı olmaya hazırım
Bu arada bir öneri üye alımı referans ile olsa nasıl olur mesela bir arkadaşım foruma üye olucaksa üyelik formunda referans kısmı olsun beni yazsın bana mail gelsin o maile onay verirsem üyelik formu site yöneticilerine ulaşsın
Forumun yeniden yapılanması kapsamında yapılabilecek bişey varsa yardımcı olmaya hazırım
Bu arada bir öneri üye alımı referans ile olsa nasıl olur mesela bir arkadaşım foruma üye olucaksa üyelik formunda referans kısmı olsun beni yazsın bana mail gelsin o maile onay verirsem üyelik formu site yöneticilerine ulaşsın
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21202 kez
- panterer
- Bit

giremeyince panik olmuştum, yeni üye olmama rağmen alışkanlık yaptı bu forum. yeniden burada olduğunuzu görmek çok güzel.
- Karabigalı02
- Byte1

- abraxas07
- Kilobyte2

Ben kendi hesabıma bu forumun uzun süreli olması için maddi-manevi gereken tüm desteği vermeye hazırım. Artık sen benden çaldın o benim yazımdı falan konusu olmasın lütfen. Herkes kendi emeği ile değerlendirilsin, emek hırsızları kendileri utansın!!... Sordum.com bizimdir...
-
omer_35
- Bit

-
GSTurk
- Bit

günün sevinçli haberi
tekrar hayırlı uğurlu olsun
selametsizlere teslim olmamak güzel...
tekrar hayırlı uğurlu olsun
selametsizlere teslim olmamak güzel...
- armorking
- Megabyte1

gerçekten üzüldüm , bir an için böyle durumlarda kapatma kararı uzun sürelidir diye düşünüyordum ama neyseki bu olmadı .bu arada foruma üyelik zorlaştırılmalı .
- dnzbzkn
- Megabyte2

Tekrar aktif hale geldiğimiz için çok sevindim ve herşey için teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun bakalım :D
Hayırlısı olsun bakalım :D
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
tarkan ben özelden sana cevabımı verdim burda ağzımı bozmanın ne foruma nede bana yararı olur bilakis forumu kirletirim beni bilen bilir az çok o yüzden haydi o zaman hamama şu cenabetlerin tozu var üzerimde :shock:
- Quarentina
- Kilobyte3