internet explorer 8 den 7 ye dönebilirmiyim
- serwo
- Byte1

internet explorer 8 den 7 ye dönebilirmiyim
bende explorer 7 ye nasıl dönerim onu merak ediorum.war mı acaba böyle bir sistem merak ediorum. win 7 ye explorer 7 nasıl kurarız.?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19208 kez
Re: internet explorer 8 den 7 ye dönebilirmiyim
http://support.microsoft.com/?scid=kb%3 ... &x=15&y=18
yada

1. Control Panel e gidelim ve “All Control Panel Options” a tiklayalim
2. “Programs and Features” e tiklayalim
3. sol tarafta, “Turn Windows Features On or Off” a tiklayalim (UAC uyari verebilir)
4. Listenin yüklenmesini bekleyin.
5. LIstede i.e 8 i bulalim ve tik i kaldiralim
6. OK. diyelim ,reboot etmenizi isteyen bir uyari ile karsilasacaksiniz
7. Pc yeniden baslayacak, ayrlari gecerli kilacak ve,tekrar reboot edecek
Not: Bu sekildeki uninstall ie I.e8 in tüm dosya ve klasörleri kaldirilmaz fakat tüm tercihler ve görünürdeki i.e 8 kaldirilacaktir
Ceviri: Velociraptor
yada

1. Control Panel e gidelim ve “All Control Panel Options” a tiklayalim
2. “Programs and Features” e tiklayalim
3. sol tarafta, “Turn Windows Features On or Off” a tiklayalim (UAC uyari verebilir)
4. Listenin yüklenmesini bekleyin.
5. LIstede i.e 8 i bulalim ve tik i kaldiralim
6. OK. diyelim ,reboot etmenizi isteyen bir uyari ile karsilasacaksiniz
7. Pc yeniden baslayacak, ayrlari gecerli kilacak ve,tekrar reboot edecek
Not: Bu sekildeki uninstall ie I.e8 in tüm dosya ve klasörleri kaldirilmaz fakat tüm tercihler ve görünürdeki i.e 8 kaldirilacaktir
Ceviri: Velociraptor
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
ilk kullandığım andan itibaren ilk baktığım özellikti bu vistada daha kısıtlı idi win 7 de daha gelişmiş bir hal almış ancak biraz daha fazla kaldırma seçeneği olsa daha iyi olurdu
- serwo
- Byte1

iyi güzel hocam..orası öyle yapılıyor.fakat elimdeki internet explorer 7 lerin hiçbi serisi kuruluma izin vermiyor.uyumluluk modunda da, admin modunda da olmuyo. tık ı kaldırdığımız internet exp. 8 devreden kalkıo yada deaktif oluyo..ama elde ki ie7 ler uymuo.
.kuramadıktan sonra explorer 7 yi, ie8 i kaldırmak da bi işe yaramıo ki.. ie8 i deaktif edince içinde barındırdığı ie7 filan yok bildiğim kadarıyla
aslında şu int. explorer 8 harika.. ancak bir kaç arkadaşım sesli chat panellerinde int exp. 8 kullanıldığında yan sayfa çubukları otomatik inme yapmadığı için yazılaınr sürekli altta kaldığında müzdarip ve elle yukarı çekmek zorunda kaldıklarını söylediler.denedim.hakikate öyle bi uyumsuzluk war. o yüzden int. explorer 7 kullanmak zorundalar. haliylede windows 7 yi görüp tadını alamıyorlar..
en nihai sonuç olmadı panellerin ie8 e uyumlu hale gelmesini beklemeleri yada xp kullanmaları..
ama kesin sonuç lazım..yapabilen warsa cvp bekliorum..
.kuramadıktan sonra explorer 7 yi, ie8 i kaldırmak da bi işe yaramıo ki.. ie8 i deaktif edince içinde barındırdığı ie7 filan yok bildiğim kadarıyla
aslında şu int. explorer 8 harika.. ancak bir kaç arkadaşım sesli chat panellerinde int exp. 8 kullanıldığında yan sayfa çubukları otomatik inme yapmadığı için yazılaınr sürekli altta kaldığında müzdarip ve elle yukarı çekmek zorunda kaldıklarını söylediler.denedim.hakikate öyle bi uyumsuzluk war. o yüzden int. explorer 7 kullanmak zorundalar. haliylede windows 7 yi görüp tadını alamıyorlar..
en nihai sonuç olmadı panellerin ie8 e uyumlu hale gelmesini beklemeleri yada xp kullanmaları..
ama kesin sonuç lazım..yapabilen warsa cvp bekliorum..
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
nasıl yani ie 8.0 i kaldıırnca otomatikman 7 devreye igrmiyormu yoksa browser tamamen mi iptal oluyor ben denemedim bunu hiç
- serwo
- Byte1

ben sanmıorum devreye gireceğini..bende denemedim..çünkü burda deaktif olayı war.. ie8 devre dışı kalıo.yani browser e kullanmıorum dioruz bir nevi..ama ie8 deaktif al sana ie7 demio..diosa süper.deneyen olursa yazarsa bizde öğreniriz..
- dnzbzkn
- Megabyte2

-
ibanez
- Byte3

.
En son ibanez tarafından 29 May 2009, 04:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ben önce velociraptorun dediği gibi ie8i kaldırdım,sonra sessiz kurulum,portable normal kurulum hepsini denedim olmuyor,windows7 ie7den vebalı gibi kaçıyor..
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19208 kez
kesin bir yöntemi vardir da , su an ne win 7 kurulu nede arastiracak vaktim var , tam sürümü ciksin i.e 6 bile kurarlar merak etmeyin 
- serwo
- Byte1

bende hocama katılıyorum..şu an yok..ama geçen yabancı bi forumda media player 11 i kurmak için baya teferruatlı bi döküman wardı.. reg kayıtları incik boncuk.. :)
ie7 yada ie6 içinde aynısı çıkacaktır.
bekleyelim görelim demiycem. ie8 çok güzel. web sitelerinin yada speakychat türevi sitelerin ie8 uyumlu moda geçmesi daha mantıklı..
ie7 yada ie6 içinde aynısı çıkacaktır.
bekleyelim görelim demiycem. ie8 çok güzel. web sitelerinin yada speakychat türevi sitelerin ie8 uyumlu moda geçmesi daha mantıklı..