Windows 7 driver Sorunum.
- Quarentina
- Kilobyte3

Windows 7 driver Sorunum.
windows cannot install required files. The file may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are availabl, and restart the installation.
Error Code : 0x80070017
arkadaşlar yüklemeye çalışırken aldığm hata lütfen yardım
dosyalar bozuk diyor viewtopic.php?f=49&t=57800 dan 2.defa indirdiğim Windows 7 RC 32 bit dosyalarda eksiklik var?
dün 5 ten beri uğraşıyorum lütfen sağlam tek link windows 7 rica edim veya xp servis pack 3.
Error Code : 0x80070017
arkadaşlar yüklemeye çalışırken aldığm hata lütfen yardım
dosyalar bozuk diyor viewtopic.php?f=49&t=57800 dan 2.defa indirdiğim Windows 7 RC 32 bit dosyalarda eksiklik var?
dün 5 ten beri uğraşıyorum lütfen sağlam tek link windows 7 rica edim veya xp servis pack 3.
En son Quarentina tarafından 09 May 2009, 13:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Acilen Aldığım Hata
idm ile indir,ben indirdim ve sorunsuz çalıştı..
ayrıca:kesintisiz indir,durdurup indirmelerde hata veriyor
ayrıca xp service pack 3:
http://download.microsoft.com/download/ ... 86-TRK.exe
ayrıca:kesintisiz indir,durdurup indirmelerde hata veriyor
ayrıca xp service pack 3:
http://download.microsoft.com/download/ ... 86-TRK.exe
- Quarentina
- Kilobyte3

kesintisiz indi idm ile indi yeni dvd'ye atıldı tertemiz herşey.Ancak Dvdye Ultraİso programından dcye yazdır biçiminde yazdırıyorum o yüzden olmaması normalmidir?
viewtopic.php?f=49&t=57800
linkte gösterildiği gibi direk dvd ye yazdır,ultraisoyu falan karıştırma.
linkte gösterildiği gibi direk dvd ye yazdır,ultraisoyu falan karıştırma.
- Quarentina
- Kilobyte3

benim kullandığım:
viewtopic.php?f=11&t=32807&hilit
multilanguage olanıda indirebilirsin:
viewtopic.php?f=11&t=47247&hilit
viewtopic.php?f=11&t=32807&hilit
multilanguage olanıda indirebilirsin:
viewtopic.php?f=11&t=47247&hilit
- Quarentina
- Kilobyte3

hocam birde elimde 4gblık taşınabilir harddisk var kurulum yaparken dvdi okumayınca bir ekran cıkıyordu orda ya disk yada dvd takın diyor bende iso yu onun içine açıyorum birde öyle deniyeceğim olmaz ise elimde son dvd kaldı :) neroyu indirdim onunla deneyeceğim oda olmazsa ise windows xp inidiyorum verdiğiniz linki artık onla idare edeceğim 
isoyu hiçbir yere açma,o şekilde olmaz.
hatasız indiyse..ki idm kesintisiz indirmede hata yapmaz,
anlatıldığı gibi direk dvd ye yazdır sorunsuz yüklenir,ben dahil birçok arkadaş bu şekilde hatasız yükledi.. :wink:
verdiğim xp sp3 yama linkidir,yani önce xp kurman gerekir,elinde xp sp2 var diye düşünerek bunu verdim,full sp3 istersen forumda var..
hatasız indiyse..ki idm kesintisiz indirmede hata yapmaz,
anlatıldığı gibi direk dvd ye yazdır sorunsuz yüklenir,ben dahil birçok arkadaş bu şekilde hatasız yükledi.. :wink:
verdiğim xp sp3 yama linkidir,yani önce xp kurman gerekir,elinde xp sp2 var diye düşünerek bunu verdim,full sp3 istersen forumda var..
- Quarentina
- Kilobyte3

Hocam dediğim gibi 4gblık flashdiske isoyu actım ve suanda kurulm tamamlandı Completing installation kısmında sanırım hata vermeyecek.
- Quarentina
- Kilobyte3

Aynen hocam kurulumu dvd ile başlattım daha sonra dosyaları yüklenmesi için flashı kullanıyorum cok teşekkürler yardımlarınız için :)
- Quarentina
- Kilobyte3

hocam su anda win7 hazir ve yanliz merak ettigim su driver sorunu henuz hic birsey yuklemedim ama galiba kendisi ekran kartini tanidi buna nerden bakabilirim ve Sigmatel ses karti kullaniyorum ancak driver yukledikten sonra ses cok cizirtili geliyor bu sorunu nasil cozebilirim.
intel cdmin icindeki ses driver dosyalarida bunlar.

intel cdmin icindeki ses driver dosyalarida bunlar.

Re: Windows 7 driver Sorunum.
şu anda ses sürücüsü bulabileceğini sanmıyorum,istersen bilgisayar>sağtık>ayarları değiştir>sistem özellikleri>donanım>aygıt yöneticisinden sürücü yazılımını güncelle.
burayı bir incele:
viewtopic.php?f=49&t=54952
burayı bir incele:
viewtopic.php?f=49&t=54952
- Quarentina
- Kilobyte3

Re: Windows 7 driver Sorunum.
abov bulamazsak sessiz mi kaldik
vista icin olan drivini yuklesem degisme olmaz mi veya bi ust konudaki codeclerin alakasi olabilirmi