Windows 7 İzlenimlerimiz
- editci
- Megabyte2

Re: Windows 7 İzlenimlerimiz
bir süredir kulanıyorum. ilk kurlumdan bir süre geçinceye kadar gerçekten olağanüztü performans ile çalıştı. sisteme yük bindirmedi. hızı etkileyiciydi. bir süre sonra yavaş yavaş hantallaştığını farektmeye başladım. şimdi çok iyide bilmediğimiz için bunu sürekli gözetim ve bakım altında tutamadık.
sürekli kontrol edilmeli, temzilenip bakımı yapılmalı. ama şu anki kanaatim windows 7 kalkacak XP kurulacak.
kurulacak olan XP lere de dikkat eilmeli. önüne geleni kurmayın. mümkünse orjinal olanları tercih edin. zira performansları gözle gürülür şekilde farkediyor.
sürekli kontrol edilmeli, temzilenip bakımı yapılmalı. ama şu anki kanaatim windows 7 kalkacak XP kurulacak.
kurulacak olan XP lere de dikkat eilmeli. önüne geleni kurmayın. mümkünse orjinal olanları tercih edin. zira performansları gözle gürülür şekilde farkediyor.
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
bende bugün windows 7 rc1 i kurmuş bulunmaktayım beta 1 sürümüne göre dahada iyileşmiş...nihai sürümü dört gözle bekliyorum
ayrıca meda center internet explorer 8 media player 12 kenar çubuğu ve gadgetler windows dvd maker vb özelliklerin isteğe bağlı kakldırılabilmesi bu özelliğin eklenmesi çok iyi olmuşşş gereksiz servislere uygulamalara son vererek daha hafif bir windows 7 kullanmak mümkün...!!!!!!
ayrıca meda center internet explorer 8 media player 12 kenar çubuğu ve gadgetler windows dvd maker vb özelliklerin isteğe bağlı kakldırılabilmesi bu özelliğin eklenmesi çok iyi olmuşşş gereksiz servislere uygulamalara son vererek daha hafif bir windows 7 kullanmak mümkün...!!!!!!
- skinnycem
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 2 kez
Kripteks® yazdı:bende bugün windows 7 rc1 i kurmuş bulunmaktayım
nerden indirdiniz?
- Quarentina
- Kilobyte3

05 mayısta yeni sürümü çıkacak diyorlardı doğrumu? ve nasıl temin edebilirz ve merak ettiğim konu şuanda xp kullanıyorum ve format atmam lazım windows 7 kullanmak istiyorum ancak formatı atarken windows7 dosyalarını indirip dvd'ye cekip normal formatımı mı atim yoksa xp'yi kurup daha sonra windows7 mi yükseltim?
- Laneth
- Gigabyte1

çıkış tarihinde sarkmalar olması muhtemel05 mayısta yeni sürümü çıkacak diyorlardı doğrumu? ve nasıl temin edebilirz
biz ne güne duruyoruz :wink:
sadece vista ve eski win 7 sürümleri üzerine upgrade yapabilirsinxp'yi kurup daha sonra windows7 mi yükselti
senin durumun için iki seçenek var
-Temiz kurulum
-Dual Boot
Temiz kurulum tavsiye edilir
viewtopic.php?f=49&t=57347
Bu durumda yaşacağın en büyük sorun
Özellikle ağ kartının vista uyumlu driveri başta olmak üzere, driverlarının vista sürümlerini indirip, ya flash belleğe veya cd'ye atıp yedekle
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Kurulumu zor mu daha sonra sorun yaratıyor mu?Virusleri tanıması diğer işletim sistemlerine göre daha mı avantajlı???????Xp de çalışan tüm programlar gii sorunsuz mu çalışıyor ve xp deki sistem geri yükleme ve kurtarma için aynı komutları mı destekliyor?
teşekkürler
teşekkürler
- Laneth
- Gigabyte1

Temiz bir sistemde sorun yaşamazsınKurulumu zor mu daha sonra sorun yaratıyor mu?
Vista teknolojisini kullandığı içinVirusleri tanıması diğer işletim sistemlerine göre daha mı avantajlı
Kimi programların bile hala Vista uyumluluğu yokXP'de çalışan tüm programlar gibi sorunsuz mu çalışıyor
Vista teknolojisini kullandığı için Vista'daki özelliklerin aynısıdırxp deki sistem geri yükleme ve kurtarma için aynı komutları mı destekliyor
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
O zaman bildiğimiz yoldan gidelim ve xp ye en az 4-5 sene devam...
teşekkürler
teşekkürler
- Laneth
- Gigabyte1

Microsoft'da bunun farkında ve geçişi kolaylaştırmak, hızlandırmak içinloveme yazdı: xp ye en az 4-5 sene devam...
viewtopic.php?f=49&t=57455
- daddy_cool
- Megabyte3

Arkadaşlar kurup deneyenlerden Windows 7 RC sürümü izlenimlerinizi bekliyoruz...
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
vallahi kurudm 2.günüm bugün kullanıyorum trleştirdim de süper açılış kapanış sistem işleyişi stabilite içinde ancak
henüz kaspersky yüklemedim
5 msn hesabı....
winamp....
firefox açık 1 gb ram kullanıyorum birde j.river media center güncellemme yapıyor
onun harcinde sistem iyi kilitlenmiyor kasmıyor....
4 gb ram var sistemde

henüz kaspersky yüklemedim
5 msn hesabı....
winamp....
firefox açık 1 gb ram kullanıyorum birde j.river media center güncellemme yapıyor
onun harcinde sistem iyi kilitlenmiyor kasmıyor....
4 gb ram var sistemde

- Laneth
- Gigabyte1

- dnzbzkn
- Megabyte2

Bugün Windows 7'de half life 2 e.o 1 oynadım denemek amaçlı,bilen bilir grafik bakımından yüksek bir oyun olduğunu.
Xp'den farkı sadece görüntü kalitesi.Bu kaliteyide direct x sürümüne bağlıyorum.Geri kalan herşey aynı,hız aynı,kasma yok,herhangi bir görüntü kayması yok.
Crysis denemedim ama kurarsam birde onun performansına bakarım.Genel itibariyle hızlı ve şimdilik şişmeyen bir sistem.Oyunlarda da yarıda bırakacak gibi gözükmüyor. :)
Xp'den farkı sadece görüntü kalitesi.Bu kaliteyide direct x sürümüne bağlıyorum.Geri kalan herşey aynı,hız aynı,kasma yok,herhangi bir görüntü kayması yok.
Crysis denemedim ama kurarsam birde onun performansına bakarım.Genel itibariyle hızlı ve şimdilik şişmeyen bir sistem.Oyunlarda da yarıda bırakacak gibi gözükmüyor. :)
- Quarentina
- Kilobyte3

Herkeze İyi günler;
Bende izlenimlerimi paylaşmak istedim Xp'den windows 7 ye geçişim biraz olaylı oldu ama sonunda başarabildim.Bugün 4.günüm Win7 'yi yükledikten sonra sadece tanımadığı ses kartı oldu ekran kartı,internet,Klavye modem ,anakart yazıcısına kadar herşeyini tanıdı açıkcası bu kadarını beklemiyordum real sürümüne gecince pc formattan sonra driver derdi kalmıyacak diye düşünüyorum windowsun sitesinden aldığım ağustosa kadar olan orjinal keyi var yeni cıkan updateleri yapıor Pc yi Vistaya nazaran kasmalar olmuyor.Yeni olması nedeniylede biraz heyecan verici.
Oyunlara Gelince yükleyipte hata aldığım oyun olmadı.
football manager 2009
Need For Speed
Warcraft
Knight Online
Pes 2009
Lotr vb..
Programlara gelince kullanmış olduğum wmp icin DFX harika çalışıyor bi problem yok ultraiso,nero,limewire,idm kısacası Beğendim. Tavsiye edilir :)
Bende izlenimlerimi paylaşmak istedim Xp'den windows 7 ye geçişim biraz olaylı oldu ama sonunda başarabildim.Bugün 4.günüm Win7 'yi yükledikten sonra sadece tanımadığı ses kartı oldu ekran kartı,internet,Klavye modem ,anakart yazıcısına kadar herşeyini tanıdı açıkcası bu kadarını beklemiyordum real sürümüne gecince pc formattan sonra driver derdi kalmıyacak diye düşünüyorum windowsun sitesinden aldığım ağustosa kadar olan orjinal keyi var yeni cıkan updateleri yapıor Pc yi Vistaya nazaran kasmalar olmuyor.Yeni olması nedeniylede biraz heyecan verici.
Oyunlara Gelince yükleyipte hata aldığım oyun olmadı.
football manager 2009
Need For Speed
Warcraft
Knight Online
Pes 2009
Lotr vb..
Programlara gelince kullanmış olduğum wmp icin DFX harika çalışıyor bi problem yok ultraiso,nero,limewire,idm kısacası Beğendim. Tavsiye edilir :)