dostlar bilmiyorum aranızda modifiye yani özelleştirilmiş kurulumu otomatik olan s.e.r.i.a.l ve ilaçle uğraştırmayan kullanan var mı ?
ben kullanıyorum birtane
şimdi sorun demiyeyim ama 1 senedir aklımda kalan cevapsız bir sorum var daha doğrusu yani bu konu hakkında fikir yürütemiyorum ,
normal düz xp lerde yani klasik sürümlerde her formattan sonra format işleminde ve sonrasında ağ yapılandırılması için türkiye kullanıcıları genelde modem sayfasından girip ayarları yapması gerekir kullanıcı adı bağlantı ayarları vardır standart olan şimdi sorun burdan başlyor otomatik xplerde bunlar yapılmış olarak geliyor yani anlıyamıyorum format attığım bir makine nasıl olurda benim kullanıcı adım ve şifremi kabul eder wpa wdp ayarları idi galiba hatta kendim bile şifremi unutmuş ve modemin kendi resetlemesi yapılmış olsa bile bu bilgiye nasıl sahip olabiliyor çünkü formattan sonra 1 dk içinde nette girebiliyorum
bu nasıl mümkün olabiliyor üstadlar bir çok modifiyeli xp de denedim hepsinde oldu sanki ayarlarını ben yapmışım gibi giriyorum nete !??
edit modestus:sakıncalı kelimeleri kullanmayalım.
viewtopic.php?f=1&t=53313
modififye xp hakkında
- AmbaSSadoR
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 126 kez
Re: modififye xp hakkında
her formattan sonra modem sayfasından girip ayar yapılmaz,modemi bir defa ayarlarsın şifrelerini bir kenara yazarsın bir dahada modem sayfasına uğramazsın.genelde modem sayfasından girip ayarları yapması gerekir
senin wpa yada wep şifrelerin modeminde kayıtlı,bilgisayarla alakası yok,başkasının bilgisayarınıda getirsen modemdeki wirelles şifresinin aynısını bilgisayardaki wirelles kısmına girdiğinde bağlanırsın.
hatta bazı saflar şifre vermezde uyanıklar dışardan sinyali yakalayıp ağa ortak olurlar.
modem resetlenirse fabrika ayarlarına döner hiçbir şekilde internete bağlanamazsın,bağlanman için telekom adını ve şifreni wirelles ayarlarını ayrıca otomatik kurulumunu yapman gerekir.modemin kendi resetlemesi yapılmış olsa bile
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19716 kez
Re: modififye xp hakkında
ilk mesajdaki modifiye Xp ismi editlenmistir , hickimseye tavsie etmedigim , coluk cocugun kendini avutmak icin berbat ettikleri Xp lerden birtanesi sadece (kendim asla o tarz modifiyeli Xp kullanmadim)