Üyelerimizden Kücük bir ricadir

Forumla ilgili güncel duyuru ve uyarıları burada bulabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19959 kez

Üyelerimizden Kücük bir ricadir

Mesaj gönderen velociraptor »

degerli üyelerimiz , forumculuk son zamanlarda bileninde bilmeyenin de giristigi bir ugrasi halini almistir , özellikle yasi genc arkadaslarimizin actiklari forumlarda , küfür , bozuk türkce kullanimi , M.o.r.n.ografi , siddet .... ne ararsaniz var , bizler kurulusumuzdan beridir seviyeye dikkat etmeye gayret etmis , bir topluluguz , zaman zaman yine genc arkadaslarimizin taskinliklari olsada BAN butonunun yardimi ile bu durumlari atlattik , elbetteki herkes her foruma üye olacak ve bilgi dağarcığını her alanda genisletecektir , kac foruma üyeligim var sayisini ben unuttum :) , yerli ve yabanci olmak üzere abartmiyorum 100 ün üzerindedir , gerek yaptigimiz cevirilerle gerekse diger forumlardaki kaliteli basliklari burada da sizlerle paylasarak (süzerek , cevirerek , arastirarak..) yolumuza devam ediyoruz , gel gelelim bazen öyle durumlarla karsilasiyoruz ki hem sinirlenmemize hemde üzülmemize neden oluyor , örnegin basliklarimizin toplu sekilde baska forumlara tasinmasi girisimleri , düzenli olarak yaptigimz taramalarda bu tür durumlari tesbit ettigimizde ne yazikki bu üyemizi mesaj sayisina ve foruma katkisina bakmaksizin BANLIYORUZ
üyeligin admin onayli oldugu bugünlerde gelisen bu tarz olaylar nedeni ile Üye aliminin durdurulmasi dahi gündemdedir ,istenmeyen böylesi bir durumda yeni bir nick alinip foruma tekrar girisin bile aylar sonrayi bulabilecegini hatirlatip bu hususa hassasiyet göstereceginize inanarak , bu kücük hatirlatmayi yapma geregi duyduk , katiliminiz bizleri güclendiriyor ,Anlayisiniz icin tesekür ederiz
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Re: Üyelerimizden Kücük bir ricadir

Mesaj gönderen editci »

bu bir sanal ortamdır. bilgi paylaşınca çoğalacaktır. zaten kısıtlama ve yasaklama ile bir şeyler durdurmak değil ancak yavaşlatılır. onunu için bu tür şeylere takmayalım. işimize bakalım. herkesi dost kabul ediyoruz. insanca bu dünyada yaşayabilmek için bunu ancak bu şekilde yapabiliriz.
emeğe saygı çerçevesinde gerek bu sitede verilmesini sağlamış gerekese ve içeriklere bir bir uğraşıp didinen ve birilerinin yararlanmasını sağlayanlara da teşekkürü bir borç bilirim.

saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
hsnclk
Byte3
Byte3
İletişim:

Re: Üyelerimizden Kücük bir ricadir

Mesaj gönderen hsnclk »

biraz geç olcak ama cevabımı vermeden geçemicek

herzaman dedikleri gibi

küçük balığı büyük balık yutar
Kullanıcı avatarı